28tanha مدیر استارتر عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 1145 عنوان اعتیاد ب شیشه 344 بازدید | 21 پست خانما یرای ترک آدمی ک شیشه میکشه باید چیکار کردخودش فهمیده زندگیش ب مو بنده خودش دلش میخاد ولی ن اراده داره ن پول ن پشتوانه خدایا کمکم کن اوضاع زندگیم خوب بشه خدایا بخاطر پسرم کمکم کن 1402/12/24 | 00:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زیبای_باطنی عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 11751 خیلی این افراد گناه دارن دلم براش میسوزه خدا کمکش کنه😔 🇮🇷
khanoome_loobia عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 1116 بگردم دورت تا جایی ک شنیدم شیشه برگشت نداره ولی امیدوادم دروغ باشه
28tanha مدیر استارتر عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 1145 خیلی این افراد گناه دارن دلم براش میسوزه خدا کمکش کنه😔 چیکارش کنم چ جوری کمکش کنم خدایا کمکم کن اوضاع زندگیم خوب بشه خدایا بخاطر پسرم کمکم کن
تیچرک عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 39931 این افراد باید خسته بشن تا ترک کننحتما کلاس های na برن تا لغزش نکننباید کم کم ساخت شده بره کارگری با مبلغ کم مهم اینه پاک بمونه خانواده حمایت کنن و کمکش کنن نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی
28tanha مدیر استارتر عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 1145 بگردم دورت تا جایی ک شنیدم شیشه برگشت نداره ولی امیدوادم دروغ باشه خودش از فامیلاشون ک معتاد ب شیشه بودن خیلی شدید و پاک شدم بم گفته یعنی هستن کسایی ک واقعا ترک کردن من خودم اون فامیل شون دیدم خدایا کمکم کن اوضاع زندگیم خوب بشه خدایا بخاطر پسرم کمکم کن
28tanha مدیر استارتر عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 1145 این افراد باید خسته بشن تا ترک کنن حتما کلاس های na برن تا لغزش نکنن باید کم کم ساخت شده بر ... خیلی خسته شدهان ای قبلا میرفت الان نمیرهبش میگمبرو کارگری نمیره سرکار نمیدونم چ دعایی بخونم ک بره خدایا کمکم کن اوضاع زندگیم خوب بشه خدایا بخاطر پسرم کمکم کن
khanoome_loobia عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 1116 فعالیت بدنی خیلی مهمه تعریق کنه تا سموم از بدنش خارج شه .. دویدن و مخصوصا دو سر صبح خیلی خوبه .. کلا فعالیت هایی ک دوپامین رو بالا میبرن .. تغدیشم باید خوب باشه ..
تیچرک عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 39931 بگردم دورت تا جایی ک شنیدم شیشه برگشت نداره ولی امیدوادم دروغ باشه دو تا اقوام ما پاک شدنیکیشون ۷ سال پاکی دارهاون یکی نزدیک به ۳ سالدوست برادرم هم خیلی وقته پاک شده یه هیکلی درست کرده برا خودش خیلیا ترک کردن فقط باید خود طرف بخواد نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی
28tanha مدیر استارتر عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 1145 فعالیت بدنی خیلی مهمه تعریق کنه تا سموم از بدنش خارج شه .. دویدن و مخصوصا دو سر صبح خیلی خوبه .. کلا ... اصلا ب حرفام گوش نمیدهمیخام خودمو بزنم ب بیخیالی ولی از درون داغونم خدایا کمکم کن اوضاع زندگیم خوب بشه خدایا بخاطر پسرم کمکم کن
تیچرک عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 39931 خیلی خسته شده ان ای قبلا میرفت الان نمیره بش میگمبرو کارگری نمیره سرکار نمیدونم چ دعایی بخ ... اگه می تونید خودتون فعلا با خرجی کنار بیاید تا اونم یه کم به خودش بیاد ولی کلاس حتما بره نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی
khanoome_loobia عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 1116 دو تا اقوام ما پاک شدن یکیشون ۷ سال پاکی داره اون یکی نزدیک به ۳ سال دوست برادرم هم خیلی وقته ... این حرفارو البته بیشتر تو مدرسه و دانشگاه میگفتن شاید برای اینکه اونقدر بترسیم ک اصلا سراغش نریم
28tanha مدیر استارتر عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 1145 دو تا اقوام ما پاک شدن یکیشون ۷ سال پاکی داره اون یکی نزدیک به ۳ سال دوست برادرم هم خیلی وقته ... خداروشکر خدایا کمکم کن اوضاع زندگیم خوب بشه خدایا بخاطر پسرم کمکم کن