2777
2789

دخترا قبل از همه چیز  برای اینکه خدای نکرده سوتفاهم پیش نیادو خیلیا فکر نکنن فخر فروشی میکنم یه سری توضیحات میدم

من کلا کارم با گوشیه و دوربین گوشی خیلی خیلی توی کار من واجبه و گوشی خود من در خال حاضر ۱۲ پرومکس هستش و برای کارم اوکیه و واقعا نیاز نمیبینیم که بخوام گوشیمو مدل بالاتر کنم چون اگه کارم با گوشی نبود هرگز ایفون نمیخریدم چون کلا مدل گوشی اصلا برای من مهم نبود از اول حالا فردا تولدمه دیدم شوهرم با دوستش که گوشی فروشه هماهنگ کرده ایفون۱۵ پرومکس بخره برام و منو سوپرایز کنه  اما من پیاماشونو تو گوشی دیدم و سوپرایز شوهرم خراب شد بهش گفتم واااجب نیست من واقعا دنبال تجملات نیستم وقتی چیزای واجب تر داریم میگه نه برای کارت هر چقدر دوربین گوشیت بالاتر باشه کار بهتر پیش میره دخترا بخدا من اوضاع مالیم اونجوری نیست که بخوام ایفون دست بگیرم چون وسیله کارمه دارمش اگه کارم با کوشی نبود هرگز ایفون نمیخریدم حالا شوهرم ناراحت شده تو سوپرایز منو خراب کردی. هی میگی نخر یعنی چی و فلان میگه پس فردا میگی هیچ کاری برام نمیکنی میخواستم خاطره بسازم گند زدی توش بخدا من همین ایفون برام کافیه میگم که من اصلا خودم در قید و بند این چیزا نیستم چجوری متوجه کنم پولش قراره ریخته بشه تو جوب و فکر میکنه من دارم بهش بی اخترامی میکنم بخدا من چیزای خیلی خیلی واجب تر از ایفون تو زندگیم دارم چرا باید وقتی ایفون دارم و کارمو راه میندازه و ازش راضیم بخوام به مدل بالاتر فکر کنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولش کن بزار بگیره  بعدا بخاطر اینکه خودت رو مستحق ندونستی پشیمون میشی  بهترین چیزا رو بخ ...

اخه من خدایی تا الان هر چی خواستم گرفته الان واقعا خرید اضافه میدونم چون کسری تو زندگی داریم که واجب تر باشه الانم ناراحته میگه ذوقشو کور کردم