2777
2789
عنوان

رژ بدون سرب

288 بازدید | 21 پست

چرا خانم های باردار از رژلب بدون سرب استفاده میکنن ؟؟؟

میدونم واسه بچه ش عارضه ایجاد میکنه ولی کنکاوم بدونم چه عارضه ای

مو فرفری تونم 💇 من حوصله دعوا ندارم اگه میخوای دعوا کنی ریپلای نزن اگر قدم رنجه کردین و اومدین تاپیکم و دیدین نظرتون بی جواب موند ببخشید چون گاها تاپیکم شلوغ میشه 

کنجکاوم

مو فرفری تونم 💇 من حوصله دعوا ندارم اگه میخوای دعوا کنی ریپلای نزن اگر قدم رنجه کردین و اومدین تاپیکم و دیدین نظرتون بی جواب موند ببخشید چون گاها تاپیکم شلوغ میشه 

حالت تحوع

این کاربری دست چند نفره .🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالت تحوع

همین؟من فک کردم واسه بچه ش خطرناکه

سرب در کل برای بدن ضرر داره همه باید بدون سرب استفاده کنن.

بعضی جاها هم با سرب و گرون تر به اسم بدون سرب میفروشن.

برای تستش یکم رژ بزنین رو دست بعد طلا رو بکشین روش اگر سیاه شد سرب داره

سرب در کل برای بدن ضرر داره همه باید بدون سرب استفاده کنن. بعضی جاها هم با سرب و گرون تر به اسم بدو ...

چه جالب نمیدونستم 

شنیدم سرب برای بچه اختلال جنسی میاره 

البته مطمئن نیستم

من رژگیاهی دست ساز گرفتم از ی پیج معتبر 

انقد اسنسش زیاد حالت تهوع میگیرم نمیتونم بزنم 😬

بیرون میرم ماسک میزنم چون صورتم بدون رژ بی روحهه 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
شنیدم سرب برای بچه اختلال جنسی میاره  البته مطمئن نیستم من رژگیاهی دست ساز گرفتم از ی پیج معت ...

همه صورتشون بدون رژ بی روحه من پوستم سفیده هیچ آرایشی نمیکنم وقتی میرم بیرون فقط رژمیزنم چهرم خیلی فرق میکنه باهمون رژخیلی قشنگ میشم

شنیدم سرب برای بچه اختلال جنسی میاره  البته مطمئن نیستم من رژگیاهی دست ساز گرفتم از ی پیج معت ...

اره بعضیا با ارایش اعتماد به نفسشون میره بالا تر حالا اگه بحث بارداری بیاد وسط مجبورن مراعات کنن ❤

همه صورتشون بدون رژ بی روحه من پوستم سفیده هیچ آرایشی نمیکنم وقتی میرم بیرون فقط رژمیزنم چهرم خیلی ف ...

دقیقا منم پوستم روشن کرم نمیزنم مگه خیلی افتابی باشه ضد افتاب بزنم اصلا رژ ک میزنم کلا چهره م عوض میشه شاداب میشه 

همه صورتشون بدون رژ بی روحه من پوستم سفیده هیچ آرایشی نمیکنم وقتی میرم بیرون فقط رژمیزنم چهرم خیلی ف ...

مثه خواهرم اگر بره بیرون هیچی نمیزنه ولی اگر ی بالم کم رنگ هم بزنه خوشگل میشه

اره بعضیا با ارایش اعتماد به نفسشون میره بالا تر حالا اگه بحث بارداری بیاد وسط مجبورن مراعات کنن ❤

بخاطر بارداری این رژ گرفتم خیر سرم نمیتونم اما بزنم 😅

بخاطر بارداری این رژ گرفتم خیر سرم نمیتونم اما بزنم 😅

بعد زایمان بزن