2777
2789
عنوان

رژ بدون سرب

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 21 پست
دقیقا منم پوستم روشن کرم نمیزنم مگه خیلی افتابی باشه ضد افتاب بزنم اصلا رژ ک میزنم کلا چهره م عوض می ...

دقیقامخصوصارنگ روشن مثل قرمزالبته من رژقرمزبرای خیابون نمیزنم معمولابیرون کالباسی میزنم شبای جمعه رژقرمزمیزنم همسرم همش میگه چقدرفرق کردی چقدرخوشگل شدی نمیدونه هیچکارنکردم فقط یه رژزدم

برو الان ماله خودتو امتحان کن. بعدم یه سری فلزات براب بدن ضرر مثل ظرف آهنی، ظرف آلومینیومی، برعکس ...

ببخشید کف دستم رژ زدم و روش طلا کشیدم حالا نمیفهمم باید خود طلا سطحش سیاه میشه یا دستم؟

مو فرفری تونم 💇 من حوصله دعوا ندارم اگه میخوای دعوا کنی ریپلای نزن اگر قدم رنجه کردین و اومدین تاپیکم و دیدین نظرتون بی جواب موند ببخشید چون گاها تاپیکم شلوغ میشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرب در کل برای بدن ضرر داره همه باید بدون سرب استفاده کنن. بعضی جاها هم با سرب و گرون تر به اسم بدو ...

امتحان کردم دستم سیاه شد پشمام

مو فرفری تونم 💇 من حوصله دعوا ندارم اگه میخوای دعوا کنی ریپلای نزن اگر قدم رنجه کردین و اومدین تاپیکم و دیدین نظرتون بی جواب موند ببخشید چون گاها تاپیکم شلوغ میشه 

چند بار روش بکش رنگ رژ عوض میشه

اره دفه اول فقط ی دف کشیدم طلارو رو دستم سیاه نشد دفه بعدی به قدری رو دستم کشیدم که دستم گرم شد بر اثر اصطکاک و دیدم که سیاه شد 😀