2777
2789
همه از تغییر ناگهانی رفتارت کنجکاو میشن مخصوصا که کم حرف هم باشی و به کسی نگی مشغول چه کاری هستی ،تو ...

ممنون عزیزم خیلی خوبی

الان با نامزدم چیکار کنم آشتی کنه بگه مشکلش چیه

من میشناسمش بدترش میکنه  

حالا تو بکن واقعا کارتو درست انجام بده دوتا راه که بیشتر نیست یا درست میشه یا بدترش میکنه اگه بدترش کرد یعنی دوست نداره دیگه پس به درد نمیخوره بره گم شه

ولی تو انجام بده درست هم انجام بده اونموقع میبینی درست میشه اصلا حاضری چقدر هزینه کنی تا درست بشه همه چی؟ حتما حاضری خیلی هزینه کنی خب الان نمیخواد هزینه کنی فقط لازمه تلاش کنی ارزششو داره نگو نمیشه اون یک سال دوست داشته الکی که نیست هنوزم دوست داره

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الانم از نظر همه من یه آدم ضعیفم 

میدونم حالت بده منم ب این حد رسیدم ک بخوام بمیرم ولی اون راهش نیس😕💔

.تنهایی یعنی این سکانس...💔توی قسمتی از فیلم "رستگاری در شائوشنگ"، پیرمردی به اسم بروکس بعد از ۵۰ سال‌ از زندان آزاد شد، برگشت به شهرش ولی هیچی دیگه مثل قبل نبود. این آزادی براش تلخ‌تر از زندان بود.چند روز بعد مثل همیشه از خواب بیدار شد، دوش گرفت، بهترین لباسش رو پوشید، عطر مورد علاقه‌اش رو زد. رو یه چهارپایه رفت و با یه چاقو روی دیوار خونه‌اش نوشت : بروکس اینجا بود...و خودش رو از سقف همون خونه، برای همیشه رها کرد.بروکس اون جمله رو نوشت چون کسی دیگه نبود بفهمه که "من اینجا بودم..."مثل خیلی‌ از ماها که وسط شلوغ‌ترین روزا ته دلمون خالیه و منتظریم یک نفر بیاد، مارو بفهمه، پیشمون بمونه.ما هم اینجاییم.همین حالا.

ممنون عزیزم خیلی خوبی الان با نامزدم چیکار کنم آشتی کنه بگه مشکلش چیه

ببین بهش فضا بده بفهمه کی رو از دست داده یعنی یه زندگی شاد برای خودت درست کن بفهمه بدون اونم شادی و داری به زندگیت ادامه میدی و خیلی موفقی ، و کسی که ضرر می کنه اونه نه تو .