2777
2789

خودم مژه کارم ولی هیچ وقت نتونستم تصمیم بگیرم چی بزنم

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه تاپیک آخر منو هم ببینید

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق

برای صورت لاغر چش تقریبا درشت چه مدلی خوبه 

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
اونی که اخرش پر تره چشمو بزرگتر نشون میده؟خوبه؟

نه اون چشمو کشیده میکنه

اونکه وسطش بلندتره چشمو درشت تر و گرد تر میکنه

من همیشه بین کشیده و درشت گیر میکنم

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

برای صورت لاغر چش تقریبا درشت چه مدلی خوبه 

اگه چشم کشیده دوست داری 

گربه ای یا خط چشمی

اسییییی چرا اینقدر خوشگلی چرا اینقدر نازی دختررررر😐😂♥️💖

مرسی عزیزم

دقیقا منم الان کدومو بززنم😂

منم نمیدونم😂

برای پلک افتاده اکستنشن مژه خوبه اسی جان؟ یا نه؟

اره

هر چشمی با هر حالتی افکت و مدل خودشو میخواد 

پلکت رو ب پایینه یا پف پشت پلک داری؟

اگه پلکت رو ب پایینه هر مدلی میتونی کار کنی بجز گربه ای 

مثلا گلمور خوبه برات

اگه پف پشت پلک داری

سنجابی خوبه