2777
2789
عنوان

طلاق در دوران عقد

1378 بازدید | 36 پست

سلام عزیزان کسی بوده تو این دوران طلاق گرفته باشه

زندگی بعدش چطوره؟ 

من 7 ماهه عقد کردم و الان متوجه شدم خانواده همسرم بی توجه هستن و اصلا پشت بچشون نیستن و کلا از لحاظ فرهنگی خیلی تفاوت داریم

همسرم بد اخلاق وعصبی شده بعد عقد و اصلا خبری از هدیه گرفتن و خرید عید و اینا بعد عقد نبوده و همش میگه ندارم و حتی ازش درخواست  خوراکی مغازه ای هم میکنم میگه ندارم و اینکه من دانشجو ام و میرم دانشگاه جدیدا همش گیر میده من راضی نیستم تو رژ زدی و آرایش کردی 

من محجبه و چادری ام و همسرم معلمه

من 21 سالمه اون 24 

خانوادم هم پشتمن میگن زندگی با این آدم فقط حسرت به دل مونده و خانواده اش هم مشکل دارن

معلمه پول خوراکی نمیده؟زندگی با مرد خسیس غیر قابل تحمله

بگو زن گرفتی وظیفه خرج زندگی باشما

بگو مگهخرجمو میدی که ایراد حجابم میگیری

خانوادت درست میگن بعد ازدواج بدتر هم میشه 

باکره هستی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلمه پول خوراکی نمیده؟زندگی با مرد خسیس غیر قابل تحمله بگو زن گرفتی وظیفه خرج زندگی باشما بگو مگه ...

آره میگه قسط و قرض دارم ندارم پول بدم 

و حتی کرایه دانشگاه هم نمیده 

میگه نصف شهریه ات رو میدم دیگه پول ندارم 

بله باکره هستم

حتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتمااااا جدا شووووو. 

ذره ای شک نداشته باش. 

سرییع فوری انقلابی  بکککن بنداز دور دندون لق رو. 

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
آره میگه قسط و قرض دارم ندارم پول بدم  و حتی کرایه دانشگاه هم نمیده  میگه نصف شهریه ات ر ...

بببین این مرد برات شوهر نمیشه.

پدرت یا مادرت با خانوادش صحبت کنند با ارامش بگن ما از اینده دخترمون نگرانیم شوهرشه اگه نمیخواد خرجشو بده و خسیسه از الان جدا بشن بهتره

آره میگه قسط و قرض دارم ندارم پول بدم  و حتی کرایه دانشگاه هم نمیده  میگه نصف شهریه ات ر ...

همسر من دوران عقد هیچ خرجی برای من نمیکرد نه پول تو جیبی نه پول کرایه نه پول دکتر نه کادو هیچ هیچ فقط عیدی و یلدایی میاوردن برام خداروشکر بعد ازدواج درست شد از لحاظ پولی و اینا

شما تو عقد جدا شدی؟  اگر بله مشکلتون چی بود

من تو عقد بخاطر خسیس بودن طرف و پرخاشگری طلاق گرفتم تو عقد ماهای اول داغون شدم ولی بعدش فقط ب خودم رسیدم و توجه کردم الان شوهر کردم وخداروشکر مهربون و دست ودل باز

من اونقدر از شرایط شما اطلاع ندارم که بگم جدا شو نشو ... ولی در عقد جدا شدن بهتره تا بعد ازدواج ... ...

واقعا بین دو راهی موندم

اخلاق خوبش اینه منو میگردونه و گاهی مهربونه و گوش به حرف خانواده اش نیست ولی خب دیگه خبری از خرج کردن و بازار و سفر با جیبش نیست مگر اینکه دانشگاهی چیزی مارو سفر ببره 

بببین این مرد برات شوهر نمیشه. پدرت یا مادرت با خانوادش صحبت کنند با ارامش بگن ما از اینده دخترمون ...

میگن نداریم و شرایط جامعه سخته و باید بسازه شاید بعدا بهتر شد 

قبل عقد رو نمی‌کرد 

قرض می‌کرد به من میداد که نفهمم