2777
2789
روغن سرخ کردنی به مقدار لازم گوشت چرخ کرده 250 گرم گوجه فرنگی 5 عدد سیب زمینی 250 گرم پیاز رنده شده 2 عدد بزرگ سیر رنده شده 3 حبه تخم مرغ 1 عدد آرد نخودچی سه قاشق غذاخوری جعفری خرد شده سه قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم پودر زیره سبز یک قاشق غذاخوری طرز تهیه کتلت گوشت چرخ کرده با سیب زمینی طرز تهیه: ابتدا پیاز و سیب زمینی و سیر را رنده کرده و بعد گوشت چرخ کرده و تخم مرغ و ادویه را به مواد اضافه می کنیم و حدود 5 الی 10 دقیقه مواد را خوب ورز می دهیم جعفری و پودر زیره را هم اضافه می کنیم، در مرحله آخر آرد نخود چی را به مواد اضافه می کنیم و مواد را ورز می دهیم، تابه را روی حرارت می گذاریم و داخل آن روغن میریزیم وقتی که روغن داغ شد حرارت را کم می کنیم و از مواد به اندازه دو قاشق غذاخوری کف دست ریخته و به شکل بیضی درآورده و در روغن سرخ می کنیم یک طرف که طلایی شد طرف بعد را هم سرخ می کنیم. در آخر هم گوجه فرنگی را حلقه حلقه کرده و در روغن سرخ می کنیم و همراه کتلت سرو می کنیم.
داشتن مغز دلیل قطعی بر انسان بودن نیست !😐 پـســتـه و بـادام هــم مـغز دارند !😯 برای انسان بودن باید شعــــــــــــور داشت !!!!🙄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سیب زمینی و پیاز رو رنده کردم یکی از سیب زمینی هامو با رنده بزرگ رنده کردم آبشونو گرفتم و با گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل و زردچوبه و یه کم شوید خشک قاطی کردم و خوب مشت و مال😂دادم و سرخ کردم
اخه من چرا انقد این بیشرفوووووو میخوامش, جوووووووون!
زهراااا تازه ترشی هم اگه باشه دیگه کاملترش میکنه
داشتن مغز دلیل قطعی بر انسان بودن نیست !😐 پـســتـه و بـادام هــم مـغز دارند !😯 برای انسان بودن باید شعــــــــــــور داشت !!!!🙄