2777
2789

اگه خرگوش و تو خونه نگهداری همه جا بوی جیش خرگوش میگیره

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر من خیلی دوس داشت براش گرفتم پارسال، انقددد جیش می‌کرد خسته شده بودم از جاشو تمیز کردن

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

عه؟؟؟؟

والا 🤢 تازه از این اخرا دیگه پی پی ها‌شم با جیشش قاطی میشد میچسبید بهش، مکافات داشتم 

عزیزم منم داشتم درسته که جیشش بوی بدو تندی داره ولی اگه بخوای یه جا واتاقک مخصوص خودشو بگیری میتونی نگهداری خرگوش من که واقعا تعلیم پذیربود اگه دستشویی داشت درو چنگ میزد وخبرم می‌کرد ببرمش بیرون

پسرم جان دلم مگرمیشود باشی ومن آرزوی دیگری داشته باشم 

باید بهش یاد بدین که یه جا دستشویی کنه مثلا یه دستمال بندازین زیر پاش وقتی میخاد کارش کنه بعد همون دستمالو بذار جایی که واسه همیشه میخاین دستشوییش باشه یکم سخته ولی روزای اول باید اموزش بدین

لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظیم" خداى عزوجل به خاطر آن هفتاد نوع بلا را از انسان دور مى‌گرداند 
باید بهش یاد بدین که یه جا دستشویی کنه مثلا یه دستمال بندازین زیر پاش وقتی میخاد کارش کنه بعد همون د ...

من دستمالم براش میذاشتم یاد نمیگرفت، خنگ بود 😂

وااای نههههه  من خرگوش داشتم خونه زندگیتون به طور خیلی محسوسی بوی جیش میگیره به جاش عروس هلندی ...

خوب عروس هلندی واسه دستشویی کجا میره؟

لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظیم" خداى عزوجل به خاطر آن هفتاد نوع بلا را از انسان دور مى‌گرداند 
من دستمالم براش میذاشتم یاد نمیگرفت، خنگ بود 😂

شاید چند جا از قبل جیش کرده بوها رو‌ قاطی میکرده 

باید بهش یاد بدین که یه جا دستشویی کنه مثلا یه دستمال بندازین زیر پاش وقتی میخاد کارش کنه بعد همون د ...

منم موافقم خرگوش من اولش که اومده بود سیم تلفن جوییده بود بودکه دعواش کردم انگار حالیش شدهرجا سیم شارژر یاچیزی سرراهش بود وبااون دندونای قشنگش میذاشت کنار ردمیشدحیف که دیگه ندارمش دزدیدنش🥲

پسرم جان دلم مگرمیشود باشی ومن آرزوی دیگری داشته باشم 
خوب عروس هلندی واسه دستشویی کجا میره؟

عروس هلندی دستشوییش مثل دستشویی جوجست آدم می‌تونه با دستمال کاغذی تمیز کنه  

اما خرگوش مثل آدم مقدار زیاد جیش می‌کنه 

لطفا برای خوب شدن مریضیم دعا کنید