2777
2789
عنوان

باز دعوا

70 بازدید | 6 پست

باردارم شوهرم  ساعت ۷ شب رفت ۱۲ اومد تلوزیونم نداریم تو خونه خسته شدم وقتی اومد بهش گفتم ساعت چند؟ چرا اخه انقدر دیر اومدی داد و دعوا کرد تو شوهر داری بلدی باید مرد وقتی میره بیرون زن بدرقه اش کنه با لبخند و چای و خرما تو شوهر داری بلد نیستی هنوز بچه ای مگه تو پدر مادرمی من  باید بهت توضیح بدم کجا  میرم کجاا میام دوبار هم  منو زد  گفت تو  بی چیزی  حالم ازت بهم میخوره  اتاقم باهات جدا میکنم تو زن زندگی نیستی

واقعا حق با اون؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینم بگم بعد بهش پیام دادم گفتم من بخدا توضیح نخواستم ازت فقط دلم برات تنگ شده بود خسته شدم خواستم ب ...

ولش کن بابا هرچی بهش اهمیت بدی وبری دورش بدتر می‌کنه خودشو میگیره 

درد آدما رو عوض میکنه ⁦:⁠)⁩
اتفاقا منم با گریه بهش گفتم خیلی بی درکی

عزیز دلم تو دوره حساسی هستی من باردار بودم حالت عادی روزی چند ساعت گریه میکردم حساس شده بودم بعد یکی هم میاد این وسط یه حرکتی میزنه خیلی بد میشه ولی تو اشتباه منو نکن به فکر بچت باش نزار اذیت بشی بگیر بخواب فردا هر دوتاتون آروم شدین حرف بزنین ایشالا درست میشه 

درد آدما رو عوض میکنه ⁦:⁠)⁩