2777
2789
عنوان

همسایه های لجنمون ریدن تو شبمون

546 بازدید | 23 پست

نشسته بودیم خونمون  یه لحظه درمونو پسر همسایمون زد گفت عمو زیر ماشینتون اقایxترقه میندازه (کلا همسایه هامون خیلی حسودن) تا که اینو شنید همسرم رفت ک تذکر بده اینکار و نکنن پررو پررو همسایمون به همسرم گفتش ک خوب میکنم میندازم 

بعد شوهرم باهاشون لفظی دعوا کرده  بعدش میخواستن فیزیکی شه جداشون کردن نگو ب همسرم چاقو میخواستن بزنن زنا زاده ها 

تو پایین شهر زندگی میکنیم روزی نیست که بذارن اب خوش از گلومون رد بشه یا خط میندازن رو ماشین یا اینجوری میکنن یا پشت بوممون شده پل عابر پیادشون 

فقط دعوا دعوا میگن دنبال دیه هستن 

مریم امیرجلالی مناطق محرومم🚶‍♀️🚬

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر میتونید از اونجا پاشید یا شکایت کنید

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

دیگه همینه دیگه

به قولی تو پایین شهر باید بخوری تا نخورنت

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
مگه پارکینگ ندارین.‌؟خونتون اپارتمانیه؟چرا ماشینتون توکوچست همسایه بد ادم اززندگی سیر میکنه 

نه بابا پارکینگ داشتیم غم نداشتیم که 

مریم امیرجلالی مناطق محرومم🚶‍♀️🚬