2789
عنوان

دلیل سرد شدن

174 بازدید | 30 پست

سلام دلیل سکوت یه پسر چی میتونه باشه؟

با ایشون چند وقته در ارتباطیم هیچوقت حرف بدی ازش نشنیدم 

چند روز از هم بی خبر بودیم چون سرد بود منم گفتم چون حالمو پرسید منم سراغشو بگیرم گفتم سلام چطوری؟گفت سلام جون دل خلاصه احوال پرسی و اینا یه عکس ازم خواست گفتم نمیفرستم گفت نمیفرستی؟ گفتم بد قول نیستم ایشون در جواب گفت هستی تو اگر یکبار میومدی بیرون 

(اینم بگم قصدش ازدواج بود)من بهش گفتم قبلن بهت گفتم. دوباره گفت بریم بیرون؟ خلاصه صحبت کردیم

نمیدونم چه مشکلی داره دور از بحث رابطه ممکنه مشکل داشته باشه ببخشید درسته ک میگن آقایون ( پریود مغزی میشن؟)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وای 😂😂😂😂 بفهمه گفتی پریود مغزی شده خودشو میکشه .

شاید به خاطر کار اینا فکرش مشغوله . شاید داره توپو میندازه تو زمین تو که جلو بری .

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
خیلی چیزا ممکنه باشه باید ازش بپرسی  بعدشم اگه قانع نشدی و منطقی نبود تنهاش بزاری یکم این تنها ...

فکرای بد میکنم میترسم فکر کنم آویزونشم ولی خودش اینطور نیست 

بنظرت بهش بگم پنجشنبه بریم بیرون؟

خیلی چیزا ممکنه باشه باید ازش بپرسی  بعدشم اگه قانع نشدی و منطقی نبود تنهاش بزاری یکم این تنها ...

نمیخوام سکوت کنم این سکوت خیلی طولانی بشه دوس دارم باهاش صحبت کنم 

فکرای بد میکنم میترسم فکر کنم آویزونشم ولی خودش اینطور نیست  بنظرت بهش بگم پنجشنبه بریم بیرون؟

میفهمم چی میگی اما از کجا میدونی سرد شده از وقتی نرفتی بیرون یا سر اینکه گفتی عکس نمی‌فرستم 

چند وقته در ارتباطید 

تا حالا همو دیدید

فکرای بد میکنم میترسم فکر کنم آویزونشم ولی خودش اینطور نیست  بنظرت بهش بگم پنجشنبه بریم بیرون؟

اگه بار اولته که میخوای قرار بزاری به نظرم بهتره مستقیم نگی بهش که فلان روز بریم 

اگه قول دادی بودی بهش بریو نرفتی دلیلشو بگو بهش و یه روز دیگه تایین کن که من فلان روز وقت دارم اگه موافقی و مایلی میتونیم همو ببینیم 😁

میفهمم چی میگی اما از کجا میدونی سرد شده از وقتی نرفتی بیرون یا سر اینکه گفتی عکس نمی‌فرستم  چ ...

حس میکنم در مورد بیرون نرفتن چون قبلن بهش گفتم با رفتارت انگار داری بهم میگی برو 

گفت نه تو حتی نمیای بیرون ببینمت گفتم بیام بیرون حل میشه؟ گف قطعا 

در مورد عکس ک آخرش فرستادم گفت از اینکه عکسو میبری خوشم نمیاد حس بی اعتمادی بهم منتقل میشه برش ندارم خود عکسه زوم بود 

اره چند بار رفتیم مغازش 

اگه بار اولته که میخوای قرار بزاری به نظرم بهتره مستقیم نگی بهش که فلان روز بریم  اگه قول دادی ...

من قبلن بهش گفتم چه روزی ولی بنا ب دلایلی نشد 

این دفعه ک باهاش حرف زدم بهش گفتم من بهت گفتم دیگه 

خودشم دوباره پیشنهاد داد ک گفتم جواب پیشنهادشو بدم بد قول نباشم 

حس میکنم در مورد بیرون نرفتن چون قبلن بهش گفتم با رفتارت انگار داری بهم میگی برو  گفت نه تو حت ...

خب میتونی بری مغازه یه چیو بهونه کنیو بعدش بگی من میرم فلان جا 

شما هم اگه میخوای میتونی بیای باهام