2777
2789
عنوان

دلیل سرد شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 30 پست
من قبلن بهش گفتم چه روزی ولی بنا ب دلایلی نشد  این دفعه ک باهاش حرف زدم بهش گفتم من بهت گفتم د ...

میتونی بری خب اگه بازم گفته 

ولی اگه توام هدفت ازدواجه بگو که بخاطر شناخت بیشتر میام باهات بیرون  

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

میتونی بری خب اگه بازم گفته  ولی اگه توام هدفت ازدواجه بگو که بخاطر شناخت بیشتر میام باهات بیر ...

اره دوست دارم بیشتر آشنا بشیم پریروز گفت بهش جوابو ندادم 

میتونی بری خب اگه بازم گفته  ولی اگه توام هدفت ازدواجه بگو که بخاطر شناخت بیشتر میام باهات بیر ...

ببخشید یه حرفایی میزنه منم چون یه بار سرده یه بار نه. سوال کردم چه نسبتی دارم رک و منطقی بهم بگو؟گفت الان بهترین دوستمی که بهت حس دارم 

سردرگمم 

۲۸  موبایل فروش هستن

به سلامتی  چون هم جنس خودم هست عرض میکنم  مدتی سرد بودین بعد تعارف بیرون کرد خب سردیش اینکه با مشترهایی گونا گون سرگرم‌هست چه مرد چه زن خصوصیات مردها که سرد میشن چون درگیر کار و فشار اقتصادی هستن فکر و ذهن مشغول میشه دیگه قابل ذهنش شما نیستین الان هم که به فصل بهار و عید هست وبوی بهار مست کننده هست مثل درخت شکوفا میشه الان دوباره جان گرفته و خروس خان شده یعنی باز فیلش یاد هندوستان کرده و گفته بیا بیرون  بیرون رفتنش نشان خوبی برات نیست چون حرارت بدنش بالا گرفته و توی بازار مبینه همه با هم هستن جفت مخواد با شما باشه اگه قصدش ازدواج هست چراا مادر یا خواهر نمیفرس طرف شما که صحبت کنه  ولی تقاضای عکس کرده   هیچ وقت عکس نده بهش اگه واقعا تورا مخواد بیاد خونتون مردانه صحبت کنه یا خانواده بفرسه شما رفتی بیرون باهاش ی نفر آشنا ببین فکرش کردی کاری کن پیش قدم بشه محکم  گفتن جون دل تنها دلیل نمیشه  سعی کن در این مورد خب فکر کنید در این مورد که اگه وابسته شدید شدید خودتو فدا مکنید قبل از اینکه خانواده ایشون بیان صحبتی کنن 

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔 
به سلامتی  چون هم جنس خودم هست عرض میکنم  مدتی سرد بودین بعد تعارف بیرون کرد خب سردیش اینک ...

چند بار بهم گفت میشه زودتر آمادگی ازدواج پیدا کنی؟ 

من گفتم زوده ایشون گفت چند بار بریم بیرون بیشتر باهم آشنا شیم 

اینم بگم گفته بود تا عید یا بعد عید ب مامان هامون بگیم 

به سلامتی  چون هم جنس خودم هست عرض میکنم  مدتی سرد بودین بعد تعارف بیرون کرد خب سردیش اینک ...

قبلن بهم گفته بود فشار مالی و کاری بازار کارش خوب نبود وضعیت روحی خوبی نداشت 

چند بار بهم گفت میشه زودتر آمادگی ازدواج پیدا کنی؟  من گفتم زوده ایشون گفت چند بار بریم بیرون ...

خیلی هم عالی مردها که عاشق میشن از طریق چشم  و زنها از طرق گوش // خانمی که آرایش میکنه در ی چرخش صورت آقا که ببینه روش قفل میکنه زنها وقتی مردها حرفهای قشنگ میزنن و عاشقانه عاشق مرد میشن  اگه بهت چنین گفته چراا دلیل بر بیرون رفتن با شما داره؟؟  بیاد خواستگاری با اجازه بزرگترها به خصوص پدرتون  ی مدت به عنوان نامزد باشین که همدیگر خب درک کنید و بشناسید نه اینکه هنوز خانواده اش نفرستاده  برین بیرون که آشنا بشین!! بانو خواهش میکنم احتیاط کنید بعضیا در لباس گوسفند هستن  خدای نکرده  تفکرش روی منفی نباشه خب فکر کنید که چراا اصرار بر بیرون داره باهاتون ارزش ی زن نجابت او هست معذرت میخوام که مزاحم شد فقط کمک فکری در این مورد داشتم براتون چون هم جنس خودم هست بیان کردم

خیلی هم عالی مردها که عاشق میشن از طریق چشم  و زنها از طرق گوش // خانمی که آرایش میکنه در ی چرخ ...

چندین بار گفت ولی خودم قبول نکردم بنا به دلایلی زیاد برای بیرون رفتن اصرار نداشت میگف دوست ندارم عجله ای باشه هر موقع آمادگیشو داشتی 

ببخشید یه سوال اگه بهش جوابمو بگم طرف فکر بد میکنه ؟

دوست دارم فردا یه جوری باهاش صحبت کنم اول سوال کنم مشکلی براش پیش اومده یا ن.

چندین بار گفت ولی خودم قبول نکردم بنا به دلایلی زیاد برای بیرون رفتن اصرار نداشت میگف دوست ندارم عجل ...

اگه خودت تشخیص میدی که اون شخص واقعا تو را بخواد و دوست داره وبرای مشکلی پیش نمیاد برو بیرون باهاش ولی سوال های گذشته نکن ازش چون مردها زیاد خوششون نمیاد مورد سوال قرار بگیرن صحبت آینده و ازدواج خواستگاری بیشتر خوشش میاد و بیشتر تشویق میشن 

چندین بار گفت ولی خودم قبول نکردم بنا به دلایلی زیاد برای بیرون رفتن اصرار نداشت میگف دوست ندارم عجل ...

جواب بدی که بیرون نمیای  بهش بگو میدونم منو مخوای و دوستم داری من در حال حاضر نمتونم بیام بیرون باهات چون ترسم از اینکه کسی ما را ببینه و همچیز خراب بشه نامزد که کردیم با هم همجا میریم طوری بگو که دلخور نشه

اگه خودت تشخیص میدی که اون شخص واقعا تو را بخواد و دوست داره وبرای مشکلی پیش نمیاد برو بیرون باهاش و ...

سوال های گذشته منظورتون بحث ها هستن؟ یا چیزی دیگه 

متشکرم 

سوال های گذشته منظورتون بحث ها هستن؟ یا چیزی دیگه  متشکرم

بحث‌ها سر سرد بودنش هست ؟ چون واقعا بازار اقتصادی فشار میاره به حتی پول تو جيبي چون وقتی فکرش میکنه از لحاظ مالی و آینده از زندگی که بخواد تشکیل بده سرد میشه ولی چون توی فصل خرید مردم هست نزدیک به عید سال و کمی رونق گرفته الان کبگش خروس میخونه و تا پیام بهش دادی بهت گفته جون دل ولی این همیشگی نیست باید همیشگی باشه ی روز خوب ی روز بد تعصیر منفی روی زندگی میذاره  کلا سوال کن ازش و سوال پیچش نکن چیزی که بین خودتون هست بیان کن  ولی اگه خودت تشخیص میدی که چه سوالی کنی که ذهنت درگیر هست بیان کن سعی کن همیشه جدی باشی چون زندگی خیلی سخته از تصمیمش تا انتها