2777
2789
عنوان

تب کودک

67 بازدید | 12 پست

سلام خانوما ازاین ویروس جدیدا اطرافتون کسی گرفته پسرم سه روزه تو تب میسوزه همش تا ۳۹میره دکترم بردم سرم زده یه عالمه دارو آزمایش هم دادیم هفته بعد جواب میاد دیگ موندم چه غلطی بکنم همش بیحال و یه گوشه میخواب هیچی ام نمیخوره 😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگران نباش تب باعث تشنج نمیشه این یک باور غلطه. تب یک مکانیسم دفاعی هست. بچت چند سالشه؟؟؟ 

پریشب یه جوری تو خواب می‌لرزد مثل تشنج پیش دبستانی پنج سال و شش ماهشه

اگه عفونت نیست و ویروسه ان شاءالله تا فردا دیگه خوب میشه. ویروس نهایت تبش ۴ روزه.  براش صلوات ...

نمی‌دونم ک چیه از اول پاییز این چندمین باره طفلک داغون شد تا جواب آزمایش بیاد ببینیم چیه گلوش پر خلط و نفساش صدادار و صداش در نمیاد ممنون عزیزم

نمی‌دونم ک چیه از اول پاییز این چندمین باره طفلک داغون شد تا جواب آزمایش بیاد ببینیم چیه گلوش پر خلط ...

اگه خلط داره شاید سرماخورده. ی متخصص عفونی ببر. البته ان شاءالله تا فردا خوب میشه و نیازی نیست. 

اگه خلط داره شاید سرماخورده. ی متخصص عفونی ببر. البته ان شاءالله تا فردا خوب میشه و نیازی نیست.  ...

تا آزمایش جوابش بیاد ببینیم علت چیه باید صبر کنم فقط تبش اعصابمو ریخته بهم با چیزی نخوردنش