2777
2789

تا حالا برات کیسی پیدا شده 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سایتش به درد میخوره؟؟؟موردی پیدا کردی؟

والا من به عنوان یه پسر پروفالمو زدم که همسر نمیخام مزاحم نشید و توی توضیحات نوشتم الکی عضو شدم و همسر نمیخام ولی چنتا خانوم مطلقه و سن بالا تر از خودم درخواست دادن منم جواب ندادم ولی سایت خوبیه کیس هم پیدا میشه  

تا حالا برات کیسی پیدا شده [/QUOTE]

پیدا کردی؟

والا من به عنوان یه پسر پروفالمو زدم که همسر نمیخام مزاحم نشید و توی توضیحات نوشتم الکی عضو شدم و همسر نمیخام ولی چنتا خانوم مطلقه و سن بالا تر از خودم درخواست دادن منم جواب ندادم ولی سایت خوبیه کیس هم پیدا میشه  

خوب حالا چرا به عنوان اقا؟؟؟

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

خب اقا هستم اینجا حساب خودم نیس مال یکی دیگش اومدم تاپیک بزنم ببینم کسی از همسریابی سر درمیاره یا نه ...

چون تو کاربریت زده زن

حساب خودم نیس

اوکی موفق باشید

خب اقا هستم اینجا حساب خودم نیس مال یکی دیگش اومدم تاپیک بزنم ببینم کسی از همسریابی سر درمیاره یا نه

جلال خالقی آدم هنگ‌میشه تو مجازی نمیدونه کی آغای کی خانم .لا اله اللله