2821
2789
من شربت سانستول زینک دار میدم به دخترم استئوکر  و اینا هم دادم

عزیزم‌دخترت چندساله دخترمن ۵سالگی ۱۱۵ سانت بود بردم دکتر یه شربت تقویتی بنویسه 

هیچی نداد گفت هر گونه مولتی ویتامین و زینک و آهن و اینا باعث بلوغ زودرسش میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از ۲سالگی میدم چیزی ک از بدو تولد باید خورده بشه برای محکم شدن استخون ،تقویت سیستم ایمنی ،رشد دن ...

قرص میدید یا شربت؟ چرا دکترای بچه من تا حالا نگفتن بهش قرص بدم! 

اتفاقا بچه منم قدش پنج‌سالگی ۱۰۹ بود من ۱۷۳ پدرش ۱۸۱ کوتاه هم‌نیستیم اما بچم ریزه

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

نه هیچی نگفتن  فقط گفتن کمه وزنش کمه گفتن وزنش خوبه

خب پس فعلا نیازی نبوده که نگفتن یکی دوبار دیگه که مراجعه کنی دوباره اندازه میگیرن اگر همچنان نرمال نباشه بهت میگن چیکار کنی

فعلا نگران نباش

تبم ترسم که پیراهن بسوزد/ز هرم آه من آهن بسوزد/مرا فردوس می شاید که ترسم/دل دوزخ به حال من بسوزد

ویتامین دی بخرم ؟

اره مناسب سنش همه جوره دارن ،،من پاستیلی میدم

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
ورزشایی ک تحرک توشون زیاد دارن برخلاف باور ورزشای رزمی هم قدو بلند میکنن من خودم دخترم تکواندو میره ...

ممنون

دکتر میگ سالمه اما نمدونم چرا رشد نمیکنه بنظرتون چ کنیم

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
ویتامین د ک از بدو تولد باید بدی آهنم ک تو مولتی ویتامینا هست

ویتامین د رو تا دو سالگی دادم بعدش دکترا نگفتن بده 

شما به بچتون میدید؟

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

اصلا نگران قدش نباش و به لحاظ تغذیه بهش برس. 

دختر فامیل ما با قد خیییلی کوتاه بدنیا اومد مامانش خیلی غصه میخورد و دکتر غدد مرتب میبردش و از دکتر میخواست براش آمپول رشد بنویسه ولی دکتره خیلی عاقل بود و گفت این جور داروها عوارض داره و به تغذیه ش برس.

باورت میشه الان قدش خیلی بلنده

💜💜💜  لایک ممنوع  💜💜💜

اره مناسب سنش همه جوره دارن ،،من پاستیلی میدم

مصرف روزانه ویتامین‌ دی برای بچه پنج ساله چقدر باشه خوبه؟