2777
2789

دختر منم ۷ سالش بود وزنش ۱۷ بود(متوسط وزن دخترای ۷ ساله ۲۰ ب بالاس)قدشم بشدت کوتاه بود نزدیک ۱۰۰ ۱۱۰

ریزه میزه کلاس بود تا کلاس ششم هفتم ۱۴۵ سانت بود

تابستون نزدیک ۱۰ سانتقد کشید

هنوزم کوتاهه ولی باز نرمال تر شده

بچه ها بعضیاشون یهو قد میکشن

ولی اگه نگرانی ی دکتر غدد ببرش

ن خوبه 

یکی از اسنا نمیگم کی حالا قدش ۱۲۰ 

۱۱ سالشع مادر پدرشم کوتا نیستن بنظرتون رشد میکنه؟

دکتر میبرع

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دختر منم ۷ سالش بود وزنش ۱۷ بود(متوسط وزن دخترای ۷ ساله ۲۰ ب بالاس)قدشم بشدت کوتاه بود نزدیک ۱۰۰ ۱۱۰ ...

جواب سوالمو میدن بالا 

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
سر خود بدم‌ طوری میش یه دوره ؟

ویتامین د ک از بدو تولد باید بدی آهنم ک تو مولتی ویتامینا هست

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
شما به بچه پنج ساله ویتامین دی میدید؟

من از ۲سالگی میدم

چیزی ک از بدو تولد باید خورده بشه برای محکم شدن استخون ،تقویت سیستم ایمنی ،رشد دندون ،سالم موندم استخون و دندون 

افزایش قد 

کسی هست که نده؟

الان پسر منم ۵سالشه ،ماهانه ۳۰هزار دوز دی مصرف میکنه 

اره ی ورزشم بزاریدش

چ ورزشی؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز