2821
2789
بعضی بچه ها یدفعه جهش دارن به ژنتیک خودتونم بستگی داره

خداکنه خودمم همین فکرو دارم ک یهو رشد میکنه

دیگ زیر ۱۵۵ نیس اصلا ت فامیل بالای ۱۵۵ 

مادر پدرشم قدکوتا نیستن

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
قرص میدید یا شربت؟ چرا دکترای بچه من تا حالا نگفتن بهش قرص بدم!  اتفاقا بچه منم قدش پنج‌سالگی ...

شما تا از دکتر نخاید اون نمیگه 

دوستام ک خارج از کشورن از بدو تولد دی مبدن تا ابد

من اوایل قطره دادم ،روزی ۵۰۰واحد باید بخورن 

بعد از ۴سالگی ماهانه ۳۰هزار دوز 

الان یک ساله قرص میدم 

روزی ۱دونه قرص هزار 

دکتر مسر منم چیزی نگفت .من خودم شروع کردم .۴سالگی ازمایش دادم دیدم بااینکه قطره دادم اما دی خیلی کمه ،مربی باشگاش میگفت این بدنش شله ،حتما دی رو جک کن

بعد اون قرص دادم ،در عرض چندماه نرمال شد کاملا .بدنش کامل محکم شد 

حتما ب بجه بده ،حتما 

مهمترین ویتامینه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شما تا از دکتر نخاید اون نمیگه  دوستام ک خارج از کشورن از بدو تولد دی مبدن تا ابد من اوایل قط ...

مرسی عزیز دلم 😘

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

من از ۲سالگی میدم چیزی ک از بدو تولد باید خورده بشه برای محکم شدن استخون ،تقویت سیستم ایمنی ،رشد دن ...

ویتامین دی من نمیدم یعنی هیچکی بهم تا الان که اینجا شنیدم از کدوما منظورتونه ؟ 

از این ویتامین دی که ماهی یبار باید بزرگسالان بخورن ؟ یا برای بچه فرق میکنه ؟ 

🙏

چنده  قد خودتون چنده ؟

۱۱۲، ۴ سال و نمیشه  من خودم بلند نیستم ۱۶۹ ،،پدرش ۱۸۵

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
ویتامین د رو تا دو سالگی دادم بعدش دکترا نگفتن بده  شما به بچتون میدید؟

اره عزیزم تو ویتامینایی ک‌میخرم اینارم می‌خرم ،،میدم

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
نه دیگه بلندین دیگه ۱۶۹ جز قد بلندها هستین

اطرافیانم انقد بلندن من کوچیکشونم 🥲🥲

مصرف روزانه ویتامین‌ دی برای بچه پنج ساله چقدر باشه خوبه؟

روش زده روزی  یدونه حالا عکسشو ببینم میفرستم الان دستم بنده

اره عزیزم تو ویتامینایی ک‌میخرم اینارم می‌خرم ،،میدم

دوز مصرفی برای بچه پنج ساله چقدر باشه بهتره؟ ببخشید زیاد سوال میپرسم😘

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

جدی ؟ ترک هستین ؟

نههه شمالی

روش زده روزی  یدونه حالا عکسشو ببینم میفرستم الان دستم بنده

یه دنیا تشکر واقعا ممنونم ازتون

دوز مصرفی برای بچه پنج ساله چقدر باشه بهتره؟ ببخشید زیاد سوال میپرسم😘

الان اومدم اتاق دارم پسرم و میخوابونم 😅😅ولی روزی بدونه پاستیل  د میدم 😘😘

یه دنیا تشکر واقعا ممنونم ازتون

عزیز دلی❤️

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز