2777
2789
عنوان

زندگی بعد طلاق چه شکلیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 33 پست
چقد بی لیاقته  از بس مفت خورده  ولش کن با دوستات برو سفر

اره بخدا

آنقدر اوایل عاشقش بودم فقط وقتم با اون بود الان هیچ دوست صمیمی ای ندارم

بخدا تو خونه من زندگی میکنه

با ماشین من قرار بود بره سفر

بهش گفتم نصف خرج سفرم من میدم

آخرش این رفتارشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی به شخصیت خودت داره 

اگ یه ادم ضعیف بی اعتماد به نفس باشی خیلی اذیت میشی چون اطرافیان مدام قضاوتت میکنن حرف میزنن پشتت و دربارت میگن 

اگر ادم قویی باشی و حرف مردم برات مهم نباشه ب نظرم تازه ب ازادی میرسی ک خیلیم بهت خوشمیگذره

من جدا شدم یه چیری بین این دوتایی ک گفتیم 

اذیت شدنمم فقط ب خاطر بچه داشتنه وگرنه مورد دوم بودم

مشکل خاصی نداری چرا میخوای جدا شی فک میکنی کسی دیگ بیاد تو زندگیت دیگ فرشتس؟

همین ک شوهرت اخلاق بدی نداره یعنی حسن

خب حرف بزنین مشاوره برین  اگر خوبه  خیانت نمیکنه احترام نگه میداره  ارزش نداره زند ...

خیانت نمیکنه ولی هیچ کاری نمیکنه

مثلا بهش بگی آشغالا رو بزار بیرون پنج دقیقه بعد یادش میره

میگه دارم میرم بده دستم

ده ساله با هم زندگی می‌کنیم یه بار درست و حسابی یه کادو برام نخرید

چهار سال اول که کلا تولدم رو یادش میرفت الان چون دیگه خیلی روش حساسم یکم یادش میمونه

بستگی به شخصیت خودت داره  اگ یه ادم ضعیف بی اعتماد به نفس باشی خیلی اذیت میشی چون اطرافیان مدا ...

نمیدونم به اینایی که میگی هم فک میکنم

دیگه به ازدواج فکر نمی‌کنم 

تنهایی زندگی کردن سخته یعنی؟

بستگی به شخصیت خودت داره  اگ یه ادم ضعیف بی اعتماد به نفس باشی خیلی اذیت میشی چون اطرافیان مدا ...

مشکلم اینه که هیچی حالیش،نیست

بهم میگه چرا پارسال تابستون تو هفت تا مانتو خریدی

میگم خب به تو چه من با پول خودم خریدم 

میگه یعنی چون با پول خودت بوده به من ربط نداره؟

بابا تو باید از خداتم باشه من از تو پول نمیگیرم

تازه طلبکارم هستی

نمیدونم به اینایی که میگی هم فک میکنم دیگه به ازدواج فکر نمی‌کنم  تنهایی زندگی کردن سخته یعنی ...

خب الان فک کن تنهایی 

به نظرم ی مدت اصصصلا محلش نزار واسه خودت برو گردش دوست پیدا کن  هر کاری ک دلت میخواد با شوهرت انجام بدیو تنها انجام بده ببین میتونی

من تنها نیستم دخترم هست خانوادم هستن سرکار میرم میام درگیر دخترمم حس نمیکنم ک ب وجود کسی دیگ نیاز داشته باشم ولی تو ک بچع نداری ممکنه به این چیزا فکر کنی بعد طلاق

والا چی بگم  برا من خوب بود  من ی دختر فوق العاده ترسو و بی اعتماد بنفس بودم ک بدون شوهر ...

آرزوم اینه یه روز شبیه شما باشم 

دُنیایِ خُودم قانونِ خُودم😇🤹‍♀️🍀🦄🌈  بِخنـــد دوســتِ من :) وقتی میخنــدی قلــ💚بت جوونه میزنه 🌱
زندگی بعد طلاق وحشتناککککککک حرفای اطرافیان رفتاراشون ادمو پیر میکنه خیلی بده اینو از کسی میشنوی که ...

خب من امکان اینو دارم که با ماهی چهل میلیون در آمد برم کلا با بچه ام یه شهر دیگه زندگی کنم

خب من امکان اینو دارم که با ماهی چهل میلیون در آمد برم کلا با بچه ام یه شهر دیگه زندگی کنم

من اصلن دوس ندارم راهنمایی ب طلاق بکنمتـ  ولی بسنج هنخ چیو ببین ته دلش دوستت داره؟برات میمیره؟چون خیای مردا بلد نیستن چطور رفتار کنن 

خب الان فک کن تنهایی  به نظرم ی مدت اصصصلا محلش نزار واسه خودت برو گردش دوست پیدا کن  هر ...

منم بچه دارم یه پسر شش ساله

خانواده ام هم اونجوری نیستن که دلم بخواد باهاشون زندگی کنم یا حامی من باشن

اگه طلاق بگیرم حتما باید خونه ای که الان دارم توش زندگی میکنم رو اجاره بدم خودم برم یه شهر دیگه 

باز با شوهرم میتونم کنار بیام با مامانم یه روز هم نمیتونم کنار بیام

من اصلن دوس ندارم راهنمایی ب طلاق بکنمتـ  ولی بسنج هنخ چیو ببین ته دلش دوستت داره؟برات میمیره؟چ ...

قبلا خیلی ابراز احساسات می‌کرد 

من ازش عصبانی میشدم معذرت خواهی می‌کرد

الان من یه بار داد بزنم اون دو بار داد میزنه