2777
2789

دوستم از من بزرگ تره ولی  متاسفانه در سن ۱۷ سالگی ازدواج کرد و الان هم در سن ۱۸ سالگی طلاق

امروز که باهاش صحبت میکردم

فکر میکردم خیلی حالش بد باشه اما 

گفت ماشین گرفته و داره می‌ره کلاس های رانندگی

گفت داره می‌ره کلاس برای آموزش یکی از هنرا

و داره برای کنکور هم کم و بیش تلاش می‌کنه

برای طلاقش خیلی متاسفم اما تلاشش و پیشرفتهایی که داره میکنههه کلییی پر از ذووقم کردن🥺😍 دوست دارم از خوشحالی براشش کلییی جیغ بکشممم😭😂

امیدوارم واقعااا همه آدما بعد از ی شکست و یا تجربه تلخ بتونن پله های موفقیت رو از نو پشت سر بذارن کنن:))

پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی که موفق باشه و همیشه خوشحال باشه

یکی از آشناهای ماهم که به خاطر ازدواج از دانشگاه انصراف داده بود بعد از طلاقش رفت دانشگاه و الان شاغل هس.. خوشحال بودم که به جای یه گوشه نشستن وغصه خوردن رفته دنبال آرزوهاش.. خداکنه از درون هم حالش خوب باشه

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
افرین به همت و پشتکارش بجای غصه خوردن داره تلاش میکنه واسه پیشرفت احسنت  ماشاالله به غیرت ...

دقیقاااا🥺😍

الهی که موفق باشه و همیشه خوشحال باشه یکی از آشناهای ماهم که به خاطر ازدواج از دانشگاه انصراف دا ...

الهیییی آمیننن، خیلییی ممنونمم بابت دعای خوبتووون🥺😍🌼

چه خوووب

اصلا من وقتی اینجور افراد رو میبینممم به وجد میااام

منم امیدوارم