2777
2789
عنوان

با شوهرم قهرم یا اینکه امشب...

219 بازدید | 7 پست

خیلی دلم میخواست بزنیم بیرون 

با بقیه بزنیم و برقصیم خوش بگذرونیم

ولی قهرم و قهر میمونم 

حتی اگه منت کشی کنه

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با ۱۲ سال تجربه فهمیدم قهر موندن خیلی بیخوده بعد از بحثمون اجازه میدم صحبت کنیم

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

من با ۱۲ سال تجربه فهمیدم قهر موندن خیلی بیخوده بعد از بحثمون اجازه میدم صحبت کنیم

من تا الان صحبت میکردم شوهرم قهر میکرد و ب روش خودش منو تحت فشار میذاشت

این خیلی نامردیه من از در صحبت و حل مسئله وارد بشم اون از در زور و قلدری

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

من تا الان صحبت میکردم شوهرم قهر میکرد و ب روش خودش منو تحت فشار میذاشت این خیلی نامردیه من از در ص ...

نه تو وارد نشو تو عادی رفتار کن خودش خواست توضیح بده ببینه بی تفاوتی میفهمه چه خبره

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

نه تو وارد نشو تو عادی رفتار کن خودش خواست توضیح بده ببینه بی تفاوتی میفهمه چه خبره

ابجی دلم شکسته

من چشم رو خیلی چیزاش بستم 

رو اینکه ازدواج ناموفق داشت و من ی دختر مجرد بودم

رو اینکه ۱۳ سال ازش کوچیکتر بودم

حقم این نبود...

ابجی دلم شکسته من چشم رو خیلی چیزاش بستم  رو اینکه ازدواج ناموفق داشت و من ی دختر مجرد بودم ...

🥺🥺 امیدوارم درست بشه