2777
2789
عنوان

زندگی با جاری

2454 بازدید | 46 پست

تازه خونه ساختیم با مادرشوهرو یه دونه برادرشوهرم تا قبل این با جاریم مشکلی نداشتم ولی از وقتی اومدیم اینجا زیاد میاد رومخم هم خودش هم بچه هاش همش میان اینجا مثلا امروز از صب زود پاشدم خونه رو تمیز کردم ک برا فردا ک روزه میگیرم کار نداشته باشم وقتی روزم نمیتونم کاری کنم

خب راهشون نده تو خونه

درو باز نکن پرسیدن بعدا بگو حال مساعدی نداشتم نتونستم مهمان بپذیرم

یا بزار زنگ درو زیاد بزنن بعد با هول درو باز کن معذب شن

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونن کیا خونم کیا نیستم

منم نگفتم خونه نیستی

گفتم درو روشون باز نکن

بعدنم پرسیدن فقط بگو از لحاظ روحی آماده ی پذیرفتن مهمون نبودیو به خلوط نیاز داشتی اینطور خودش می‌فهمه مزاحمه

اگر تازه عروسی اینم باب کن بدون دعوت جایی نمیری یا جایی میری حتما زنگ بزن

اگر تو یه ساختمونید حتی چیزیم میخوای ببری قبلش تماس بگیر حتما 

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

نمیشه درو براش باز نکنی بعد بگی خاب بودم حموم بودم

اینطور فقط بهشون یاد میده وقتی نمیتونه مهمان قبول کنه که کار داره

در صورتی که هرکسی تو خونش گاهی نیاز داره در آرامش تنها باشه

زیادم حرف بزنم میگن نمیسازه

خیلی شرایط بدیه کاش از همون اول قبول نمیکردی باهاشون تو یه ساختمون باشی

الان واقعا نه راه پس داری نه راه پیش    هرکاریم کنی ممکنه ناراحتی و اختلاف پیش بیاد

کاربری دوممه😊
منم نگفتم خونه نیستی گفتم درو روشون باز نکن بعدنم پرسیدن فقط بگو از لحاظ روحی آماده ی پذیرفتن مهمو ...

من اصلا نمیرم اونجا مگه اینکه خودشون زنگ بزنن بعضی شبا بگن حوصلمون سررفته بیا نه تازه عروس نیستم از اونورم برادر شوهر مجردم همسایمونه هرشب ب شوهرم میگه بیا اینور بخاطر اونم ناراحتم میگم بعدا نگن این ناسازگاره

اینطور فقط بهشون یاد میده وقتی نمیتونه مهمان قبول کنه که کار داره در صورتی که هرکسی تو خونش گاهی نی ...

بله ولی خب میدونی عزیزم باید همه جوانب رو درنظر گرفت اگه طبق راه حل شما بخواد رک حرفشو بزنه ناراحتی و اختلاف پیش میاد پای مادرشوهر و شوهر و اینا میاد وسط.همه هم استارتر رو مقصر میدونن 

چون همه به این درک نرسیدن که ادم نیاز داره تو خونش تنها باشه و نمیتونه همیشه ی خدا پذیرای بقیه باشه

کاربری دوممه😊