2777
2789

می کنم من کم کم شروع شده و هر روزه انگار!!! ولی کمه بعدش بجز دارو چی کار می کنید برای دردش؟ 🖤

امید وارم که وقتی مرگ به سراغت میاد،( زنده پیدات کنه) 🙂💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پشت گردنم کمپرس سرد میذارم بی حس میشه برمیدارم، چند دقیقه صبر میکنم اگر درد داشتم دوباره میذارم معمولا بعد از سه بار دیگه برطرف میشه،مال من یهویی میگیره انگار قلبم تو سرم میکوبه، چشمم میخواد از حدقه بزنه بیرون،با همین کمپرس برطرفش میکنم

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

چهارسال پیش میگرن داشتم خیلی حالم بد میشد قرصا ک همش الکین و موقتی

حجامت کردم تا همین امسال هم خیلی خوب بود 

اما باز دوباره سردردام شروع شده 

حال ندارم دوباره برم حجامت 

:):)     :)              

عزیزم سردردای من وحشتناکن بعدش کل بدنم حالت فلج میشه ونمیتونم حرف بزنم.اول یک قرص نوافن بخور بعد با یه روسری چشم وپیشونیتو ببند و برو تو یک اتاق تاریک و آرام بخواب پتو هم بکش روت.اگرم کسی کنارته حتما بگو یکم پیشونی وبالای ابروهاتو ماساژ بده

عزیزم سردردای من وحشتناکن بعدش کل بدنم حالت فلج میشه ونمیتونم حرف بزنم.اول یک قرص نوافن بخور بعد با ...

کسی کعری برام نمی کنه 😂🖤💔 مرسی قشنگم 

امید وارم که وقتی مرگ به سراغت میاد،( زنده پیدات کنه) 🙂💔

من چندماه به پیشنهاد یکی از دوستان، شبها تا صبح با کلاه حمام یا شال سر و پیشانی مو می بندم.

الحمدلله تعداد روزا و تایم سردرد میگرنیم کم شده.

من قرص جواب نمیداد دیگه مگر اینکه خونه خلوت میشد، جای تاریک چهار ساعت درد می کشیدم تا خوب بشم.

الانم همینم ولی در ماه دوبار میشم، قبلا در ماه 20 روز سردرد میشدم

اسم کاربری انتظارموعود، در نظر بگیرید، فکر میکردم میشه عوض کرد  
دگرا چیه گلم؟ 

مسکن پیشنهاد نمیکنم سوزن خیلی بدیهی بزنی تا 6ماه کلسیم به بدنت نمی‌رسه اگه واقعا میگردد قابل تحمل نیست برو من چند پیش میگرن داشتم وای من نمیتونستم تحمل کنم تا درد می‌گرفت مثل نقل نبات میرفتم میزدم معتادش شده بودم الانم کلسیم بدنم نابود شده 

2790
2778
2791
2779
2792