2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چهارشنبه اخر سال؟ اون پنجشنبه اخر ساله عزیزم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

چهارشنبه سوری امروزه 

سر خاک اموات هم نمیریم در جریان نیستم کی میرن

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

چهارشنبه سر خاک نمیرن

اون پنج شنبه ی آخر سال هس

و آخرین چهارشنبه ی سال فرداس

چهارشنبه سوری امشبه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
چهارشنبه اخر سال؟ اون پنجشنبه اخر ساله عزیزم

اره ولی ما چون چهرشنبه سوری برنامع خاسی نداریم میرفتیم اکثرا هم شلوغ بود کلا میدونم اخرهفته ها میرن ولی امروز نه خبریه نه صدایی این سمت از هرکسن میپرسم یچیزی میگه

+خدایاشکرت🤍

چهارشنبه سر خاک نمیرن اون پنج شنبه ی آخر سال هس و آخرین چهارشنبه ی سال فرداس چهارشنبه سوری امشبه

عزیزم گفتم که ما چهارشنبه رفتیم سر عادتم افتاده،سوالمم همین بود که کی میرین حالا اخرهفته هرکی اینا؟

+خدایاشکرت🤍

عزیزم گفتم که ما چهارشنبه رفتیم سر عادتم افتاده،سوالمم همین بود که کی میرین حالا اخرهفته هرکی اینا؟

اگه رسم به چهارشنبه دارید فردا باید برید

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اگه رسم به چهارشنبه دارید فردا باید برید

دوروزشو میریم ولی این عید اصلا یجوری شده نه اینکه حس حال عید و ندارم تاریخو روزو قاطی کردم اصلا هوای بهار نمیده بهم 

+خدایاشکرت🤍