2777
2789
عنوان

میخوام ذهنتونرو یکم خراب کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 94 پست
عشق مادر به فرزند هم قبلا بود ولی حالا نیست چون خیلی از مادر ها بچشون رو سقط میکنن یا خیلی از مادر ه ...

نه اینجور مادری وجود نداره همون طور که گفتم رابطه دو طرفس اگه بچه کاری کنه که مادر اذیت بشه تا یه حدی مادرتحمل داره اون سقط کردن بچه فقط از یه حیوون بر میاد نه مادر

نه تنها ذهنیتم خراب نشد بلکه به نظرم قیمه تو ماستیه متن تاپیک🥴

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماورایی نیست  عشق حقیقی همینطوره  توی عشق حقیقی حتی به چهره فرد هم توجه نمیکنی  حت ...

یعنی تو این نوع عشق میشه گف رابطه جنسی وجود نداره ؟

نه این طور نیس 

حتی بوسه هم وجود نداره یعنی فقط به بودن کنار هم خوشن درسته ؟

نه اینجور مادری وجود نداره همون طور که گفتم رابطه دو طرفس اگه بچه کاری کنه که مادر اذیت بشه تا یه حد ...

چرا همچین مادرایی خیلی زیاد هستن تو همین نی نی سایت هم هستن یارو بچه نوزادشو ول میکنه میندازه تو آشغالی!

یه کاربر اینجا بود ۱۳ سالش بود اون دفعه تاپیک زده بود مادر بین برادرم و من فرق میزاره منو همش میزنه موهامو کشیده و سرم رو به دیوار کوبونده و ....

بدبخت سرش درد میکرد هر چه قدرم کاربر ها میگفتن از یکی کمک بگیر از ترسش از کسی کمک نمیگرفت زنگ نمیزد ۱۲۳

عشق مادر به فرزند وجود نداره

🧝🏻‍♀️🧚🏻‍♀️

بحث خوبي هست 

متن ي جاهايي ناپختگي داره و سطحي بود

من الان گزسنه ام از صبح غذا نخوردم نظرم نمياد

اما اونجايي ك نوشتي عاشق پدر و مادري ولي ولش ميكني

ما پدر و مادر رو ول نميكنيم مسير رشد و بقاء رو ادامه ميديم

رفتن از خونه پدر مادر رو ول كردن تعبير كردي؟

اولا جنس مخالف اشتباهه ، جنس " مکمل " درسته ؛ ثانیا هرگز نمیشه مطلق نظر داد و همیشه نمیشه گقت عشق وا ...

پدر و مادرت خودشونو فدات کردن عمرشونو 

من عشق جنس مکم رو هم قبول ندارم میگم این دوس داشتن از رو نیازه عاطفی و جنسیه نه چیز دیگه

یعنی تو این نوع عشق میشه گف رابطه جنسی وجود نداره ؟ نه این طور نیس  حتی بوسه هم وجود نداره یع ...

بوسه نوعی ابراز علاقس ربطی به رابطه نداره 

داخل این نوع عشق دو طرف به خاطر رابطه با هم نیستن به خاطر همدیگه با همن اما خب می تونن رابطه هم داشته باشن 

ولی هدفشون رابطه عه نبوده 

متوجه این؟

یعنی تو این نوع عشق میشه گف رابطه جنسی وجود نداره ؟ نه این طور نیس  حتی بوسه هم وجود نداره یع ...

من بگم🥲😁

ببین اصلا ربطی نداره واقعا چرا اینقدر نسبت ب رابطه و بوسه گارد داری

اینم ی نیاز مثل همه نیاز هایی که انسان ها دارن یعنی ی نفر عاشق میشه دیگ نباید غذا بخوره اب بخوره نیاز جنسی هم مثل این نیازاس ک باید رفع بشه 

❌ممکن تاپیک دروغ بزنم صرفا جهت کنجکاوی و یا دوست دارم نظر بقیه رو در مورد اون موضوع بدونم❌پس نیازی نیست کارآگاه بازی در بیارید🤙🏻✅

بحث خوبي هست  متن ي جاهايي ناپختگي داره و سطحي بود من الان گزسنه ام از صبح غذا نخوردم نظرم نم ...

نه اینو دوس نداشتم چرا باید به خاطر ذات خودمون که نیاز به ایجاد نسل و این حرفا داره دیدن پدر مادرمون رو کمتر کنیم

بحث خوبي هست  متن ي جاهايي ناپختگي داره و سطحي بود من الان گزسنه ام از صبح غذا نخوردم نظرم نم ...

و در مورد پدر و مادر بد و اينا واقعا اينجوري نيست ك همه شون عاشق فرزندشون باشن و بد نباشن

شايد عاشق فرزندش باشه اما بد رفتاري داشته باشه

شايدم اصلا عاشقش نباشه و بد زفتاري داشته باشه