2777
2789
عنوان

میخوام ذهنتونرو یکم خراب کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 94 پست

مخالفم دوس عزیز :قبول دارم عشق کم پیدا میشه ت این زمونه که شده عاشق جسمه همدگ میشن مرد زن ولی وقتی عاشق روح همدگ بشن ب هیچ وجه جدای پیش نمیاد جسم انسان مهم نیس این روح انسانه مهمه میگی پدرمادر هر پدر مادر نیستن که پدری مادری که بچه خودشون رو میکشن یا تجاوز یا ....بقول شما از جون پوست گوشت  خودشونن عشقی ب بچشون دارن آیا؟معلومه که نه خالق ما انسانها دو قلب ت جسممون خلق کرده که دوتا قلب باهمدگ با جنس مخالف کامل میشه لذت جسم خیر لذت روح انسان که ب آرامش میرسه  

وقتی صبح زود⏰بدلیل کاهلی ازخواب برخاستن راب تعویق می اندازید این جمله را در ذهن مرور کنید:باید برخیزم و کاری را انجام دهم که برازنده یک انسان است💙🌱
مخالفم دوس عزیز :قبول دارم عشق کم پیدا میشه ت این زمونه که شده عاشق جسمه همدگ میشن مرد زن ولی وقتی ع ...

شما زوج هاییی رو دیدین که بگن بعد 20 سال ازدواج نه قبل ازدواج بعد 10 یا 20 سال ازدواج هس اولیه عشق وجود داشته باشه 

فکر نکنم

درسته واقعا بعضی از پدر و مادرا که خوی حیوانی دارن نمیتونم عشق بورزن اینو قبول دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید درک نمیکنم چون زوجی رو تو اطرافم به این شکل ندیدم که واقعا همو دوس داشته باشن منظور زوجیت های ب ...

لازمه ی ادامه زندگی عشق نیست دوست داشتن ساده و درک متقابل موجب پایداریه

اصلا چیزی به اسم عشق آتشین نداریم زن و شوهر میتونن دلبسته هم باشن روزای اول آشنایی و ازدواج خب بیقراری و به اصطلاح عشق نامیدن طبیعیه ولی به مرور عادی میشه 

مثل مادری که وقتی فرزندشو بارداره یا اوایل نوزادیش هیجان و ذوق داره و بیش از حد مراقب و نگرانه فرزندشه و به مرور این مراقبت کمتر میشه

زیاد درگیر نباش فلسفیش نکن آدم با یکی باشه حال دلش خوش باشه نیاز به عشق نیست

بعضیا سادگیشونم از رو زرنگیه'اعتماد نکن!

به نظر من لیلی و مجنونی که از عشق لیلی به کوه ها افتاده بود اگه به وصال میرسیدن بعد ده سال مجنون چش چرونی میکرد چون میفهمید دوستاشتنش از رو نیازه نه واقعیت و به خاطر لیلی

لازمه ی ادامه زندگی عشق نیست دوست داشتن ساده و درک متقابل موجب پایداریه اصلا چیزی به اسم عشق آتشین ...

شمام ابجی منین

من یکی رو خیلی دوس داشتم خیلی خیلی ولی الا 2 سالع به خاطر فکر اینکه یه ابزار برای غریزش باشم و اونهم بعد ازدواج برام این طوری بشه نتونستم باش ازدواج کنیم اونم هنو ولم نکرده و میگه فقط باهم ازدواج کنیم من حتی جدا ازت میخوابم ولی من همش بهش میگم اگه دوسم داری و فقط میخوای باهم باشیم همینطوری باش و اونم ولم کرد افسردگی نگرفتم چون به طرز فکرم مطمین بودم و نمیخواستم مسیول غرایز یه نفر باشم این طرف 3 سال به پام موند ولی دیگه نتونس تحمل کنه منم بهش حق میدم و بهم گف هر وقت طرز فکرتو عوض کردی بهم بگو ولی من نمیتونم و نمیخوام