2777
2789
عنوان

میخوام ذهنتونرو یکم خراب کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 94 پست
عشق پدر و مادر ب فرزند یا بالعکس مقدس ترین نوع عشق است و فریب و دورویی دیده نمیشه و ما خیالمون راحته ...

اصلا دوس نداشتم نوع تفکرتون رو ببخشید 

ها خوب از دس بره عشقی که به یه نیاز وابستس بهتره از دس بره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا شر و ور میگی 

قبول دارم که خیلی ها عاشق نیستن 

ولی عشق ربطی به .... نداره 

عشق یعنی یه نفر رو فراتر از جسمش بخوای 

یعنی روح و وجود اون فرد رو بخوای 

یه جورایی انگار یه چیزی از وجود اون فرد روح تو رو به خودش میکشه 

و حقیقتا قابل توصیف نیست 

چون دریاییه که شاید بشه قطره ای ازش رو توضیح داد 

و ۹۷ درصد مردم هیچ وقت عشق حقیقی رو تجربه نمیکنن 

اما عشق مادر به فرزند هست چون مادر بخشی از خودش رو، چیزی که از وجودش اومده رو جلوش می بینه. 

بندگان به خدا هم عشق دارن. زیرا قوی ترین قدرتی هست که میتونه حمایتشون کنه

عشق های دیگه همه ای نیاز عاطفی و غیره هستن

تعریفت از عشق سطحی هست ... لزوما عاشق شدن ، علاقه به والدین رو تحت تاثیر قرار نمیده ... ضمن اینکه ...

میشه بیشتر توضیح بدین

نمیتونم منظورتونرو بفهمم یعنی عشق به جنس مخالف رو شما پاک تر از عشق مادر میدونین؟

خب پدر و مادرامون هم عاشق هم شدن اونام پدر و مادر داشتن😑

اخه چه ربطی داره شما من میگم دوس داشتن جنس مخالف به علت نیازه شما چی میگین الان بحث من اینه ایا عشق جنس مخالف دوس داشتنه یا بیشتر برای برطرف کردن نیازه که دوسش داری

عشق مادر به فرزند هم قبلا بود ولی حالا نیست چون خیلی از مادر ها بچشون رو سقط میکنن یا خیلی از مادر ها بچه شون رو اذیت میکنن بین بچه ها فرق میزارن و....پس عشقی در کار نیس.

🧝🏻‍♀️🧚🏻‍♀️

کمیاب ترین انسان حدااقل ۷ میلیون شخصیت مشابه داره.  حالا فرض کن ی فرد خیلیییییی کمیابو دوست دا ...

عالی بود 

افرین 

خیلی دوس داشتم فقط تشنگی محبت رو میشه با محبت مادر حل کنی

نمیدونم من حس میکنم موافقش نیستم ولی اینم میدونم همه ی ازدواج و دوستی و ها عشق نیست درواقع توی دنیا هشق واقعی خیللللی خیلی کمه

درمورد پدر مادرم درسته ما از گوشت و خون اوناییم ولی واقعا همون رابطه و ازدواج و صمیمیت بین زن و شوهر خیلیییی عمیق تر از مادر پدر 

شما با پدر مادرت چند سال اول زندگیت و فقط سپری میکنی ولی همسر قرار یار و همسیرت توی بیشتر عمرت که زمان بالغی و اگاهیت هست باشه

بنظر من عشق ب همسر مبتونه خیلی بیشتر از پدر و مادر باشه چون پدر و مادر و نه ما انتخاب کردیم و نه اونا مارو صرفا ی تصادف بوده و هر بچه ی دیگه ای جای ما بود قطعا همین حس بود ولی عشق و علاقه واقعی تو انتخاب میکنی ک طرفت و دوست داشته باشی

بچه ها همیشه میرن این زن و شوهرن ک باید هوای هم و داشته باشن

حتی تو قران و احادیثم خیلیییی زیاد داریم در مورد این موضوع ک ما همسرانی براتون افریدیم ک از هر نظر در کنارش ارامش داشته باشید چون واقعا همسر میتونه روح و بدنتو ارضا کنه از هررر نظر حتی همون ج.ن.س.ی 

اونی فقط فکر رابطس هعی دنبال ایراد گرفتن از طرف مقابلش ولی کسی ک واقعا دوست داره با همه زشتی ها و بدی ها باهات همبستر میشه و از نظرش تو بهترینی

❌ممکن تاپیک دروغ بزنم صرفا جهت کنجکاوی و یا دوست دارم نظر بقیه رو در مورد اون موضوع بدونم❌پس نیازی نیست کارآگاه بازی در بیارید🤙🏻✅

چجور و به چه علتی شخصی یه نفر رو اینطور ماورایی که میگین دوس داره

ماورایی نیست 

عشق حقیقی همینطوره 

توی عشق حقیقی حتی به چهره فرد هم توجه نمیکنی 

حتی اگه از نظر دیگران جذابیت یا چهره خاصی نداشته باشه تو اون رو بالاتر و بهتر از همه میبینی 

داخل عشق حقیقی توجه تو به جسم اون فرد نیست 

به وجود اونه(نمیدونم چطور واست بگم) 

به خاطر همین حتی ربطی به جنسیت نداره چون فراتر از این چیزاس و نیاز جنسی داخلش مطرح نیست 

میشه بیشتر توضیح بدین نمیتونم منظورتونرو بفهمم یعنی عشق به جنس مخالف رو شما پاک تر از عشق مادر میدو ...

اولا جنس مخالف اشتباهه ، جنس " مکمل " درسته ؛ ثانیا هرگز نمیشه مطلق نظر داد و همیشه نمیشه گقت عشق والدین پاک تره یا زوجین چون تجربه های هرکس متفاوته 

ثالثا منطقی و عموما عشق " زن و شوهر " عمیق ترین حس دنیا هست : همسر آدم تنها کسی هست که زندگی اش رو با شما تقسیم میکنه و تکمیل میکنه همونطور که پدر و مادر شما به همدیگر هویت تازه ای بخشیدن ...