2777
2789
عنوان

مادرم فکر میکنه خونمون دزد اومده

277 بازدید | 21 پست

یه کرم ضد آفتاب یکم زعفرون داشتیم گم شده از همون موقع میگه تو خونمون دزد اومده منم بهش میگفتم اگه دزد بیاد چیزا با ارزش میبره نه اینا 

تا اینکه امروز کار اداری داشت دنبال شناسنامه بود  من از خواب بیدار شدم گفتم دنبال چی 

گفت شناسنامه 

بعد گفت وقتی میگم خونه دزد داره نگو نه 

همونجا هم بحث بدی کردیم

اون دزد نیست جنه

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جن‌ خودش‌ شناسنانه‌ داره‌ شناسنامه‌ میخوادچیکار

شاید جن عاشقه میخواد طرف رو عقد کنه وایییی🙃🙃🙃

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

جن‌ خودش‌ شناسنانه‌ داره‌ شناسنامه‌ میخوادچیکار

نه بر میدارن حتی نایلون رو بر میدارن خش خش میکنه

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟