2777
2789

سی به بالا نرماله مگر اینکه مثلا توی سونوی قبلی ۳۶ بوده الان شده ۳۳ که یعنی داره کم میشه و باید پیگیری کرد وگرنه ۳۳ نرماله کاملا 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا منم 33 بود در 12 هفتگی کامل تا نوبت دکترم بشه اینقدر سرچ کردم تو گوگل چیز های خوبی نبود اینقدر حرص خوردم اینقدر گریه کردم زاری کردم گفتم دیگه استراحتی شدم رفتم دکتر گفت طبیعیه گفتم مطمئنید من تو گوگل سرچ کردم و اینا گفت همش الکیه گوگل گاهی  اطلاعات غلط داره نه استراحت داد بهم نه شیاف نه آمپول هیچی خداروشکر تا الان که 33 هفته هستم تازه داره تموم میشه  هیچ مشکلی برام پیش نیومده تازه مراعات هم نمیکنم 

🌿❤️🌷

باید مواظب باشی و کنترل کنی که اگه خدایی نکرده باز کم شد جلوشو بگیری 

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
مثل همیم 😂👌 منم 33 بود تو 12 هفتگی الان 33 هفته هستم دارم میرم 34 هفتگی 

مال منم ۲۸ بود ۲ سانت باز بود اورژانسی سرکلاژ شدم

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
مثل همیم 😂👌 منم 33 بود تو 12 هفتگی الان 33 هفته هستم دارم میرم 34 هفتگی 

بعضیا الکی میترسونن 

عزیزم تو 33وزن نینیت چند بود

[تورا جانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی،مگر جان بی تو می ماند در این تندیس انسانی؟]
بعضیا الکی میترسونن  عزیزم تو 33وزن نینیت چند بود

2100 گرم اما شکمم خیلی کوچیکه همه میگن بهت نمیاد ماه هشت بارداری باشی انگاری ماه پنج شش هستی اما دکترم گفت خوبه وزن جنین ولی همچنان به تغذیه و مکمل هات برس از شما چند کیلو بود ؟

🌿❤️🌷

پایین بوده عزیزم الان در چه وضعیتی هستی ؟! زایمان کردی ؟! 

اره عزیزم، دخترم دو ونیم سالشه🥰

سلامتی دخترم و اول مدیون خدا بعدم دکترم هستم خیلی پیگیری کرد

عزیزم برا من ان تی ۳۶ بود انومالی ۳۵ دکترم گفت خوبه اما نمیدونم چرا یهو رو ۲۸هفته که اومدم خیلی کم ش ...

اتفاقا منم خیلی درد دارممم همش ببخشید ترشح و درد از درد نمیتونم زیاد بشینم