2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم، دخترم دو ونیم سالشه🥰 سلامتی دخترم و اول مدیون خدا بعدم دکترم هستم خیلی پیگیری کرد

عزیزم برا من دیگه دیر شده بود نمیشد سرکلاژ کنن پساری گذاشتن بنظرت خوبه کمکم میکنه چون میگن مث سرکلاژ محکم نیس

2100 گرم اما شکمم خیلی کوچیکه همه میگن بهت نمیاد ماه هشت بارداری باشی انگاری ماه پنج شش هستی اما دکت ...

من وزن نینیم پایینه 

تو 33هفتگی1800بود

[تورا جانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی،مگر جان بی تو می ماند در این تندیس انسانی؟]
من وزن نینیم پایینه  تو 33هفتگی1800بود

دکتر چیزی بهت داد ؟! پودری مولتی ویتامینی چیزی من سونوی ۲۸ هفتگی رفتم گفت کمه همون موقع پودر و این جور چیزا داد گفت که ۳۳ هفتگی اومدی دوباره وزن چک میکنم اومده بود بالا ۲۸ هفتگی ۱ کیلو بود همش 

🌿❤️🌷

اره دوقلو بودم بچه‌ها دستگاهن ۳۰ روز باید بمونن پساری داشتم

عزیزم خدانگهشون داره برات انشالله سالم و سلامت بیاریشون خونه

یادت هست موقع گذاشتن پساری سرویکست به چند رسیده بود؟

عزیزم برا من دیگه دیر شده بود نمیشد سرکلاژ کنن پساری گذاشتن بنظرت خوبه کمکم میکنه چون میگن مث سرکلاژ ...

معلامه که خوبه جلوی ضرر و از هرجا بگیری منفعتی

چیزی نمونده که تموم شه انشالله صحیح و سالم بگیری بغلت

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
معلامه که خوبه جلوی ضرر و از هرجا بگیری منفعتی چیزی نمونده که تموم شه انشالله صحیح و سالم بگیری بغل ...

ممنونم عزیزم به دعای شما بعد ده سال با ای وی اف باردارم

کاش حداقل تا۳۵/۳۶ هفته بتونم نگهدارم الان ۲۸ هفته ام

ممنونم عزیزم به دعای شما بعد ده سال با ای وی اف باردارم کاش حداقل تا۳۵/۳۶ هفته بتونم نگهدارم الان ۲ ...

نه بابا این حرف ها چیه به خودتون انرژی منفی ندین حتی اگه زود هم دنیا بیاد کلی امکانات هست که خیالت و راحت کنه

فقط آمپولی که برای رشد ریه میزنن و از دکترتون سوال کنین و بزنین تا اگه زود دنیا اومد نره تو دستگاه

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست