دکتر چیزی بهت داد ؟! پودری مولتی ویتامینی چیزی من سونوی ۲۸ هفتگی رفتم گفت کمه همون موقع پودر و این جور چیزا داد گفت که ۳۳ هفتگی اومدی دوباره وزن چک میکنم اومده بود بالا ۲۸ هفتگی ۱ کیلو بود همش
عزیزم برا من دیگه دیر شده بود نمیشد سرکلاژ کنن پساری گذاشتن بنظرت خوبه کمکم میکنه چون میگن مث سرکلاژ ...
معلامه که خوبه جلوی ضرر و از هرجا بگیری منفعتی
چیزی نمونده که تموم شه انشالله صحیح و سالم بگیری بغلت
تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..! آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت تومرا یاد کنی یا نکنی. باورت گر بشود گر نشود. حرفی نیست. اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
ممنونم عزیزم به دعای شما بعد ده سال با ای وی اف باردارم کاش حداقل تا۳۵/۳۶ هفته بتونم نگهدارم الان ۲ ...
نه بابا این حرف ها چیه به خودتون انرژی منفی ندین حتی اگه زود هم دنیا بیاد کلی امکانات هست که خیالت و راحت کنه
فقط آمپولی که برای رشد ریه میزنن و از دکترتون سوال کنین و بزنین تا اگه زود دنیا اومد نره تو دستگاه
تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..! آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت تومرا یاد کنی یا نکنی. باورت گر بشود گر نشود. حرفی نیست. اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست