2777
2789
عنوان

گوشی رو مادر شوهرم قطع کردم.

513 بازدید | 16 پست

اول بگم چرا ؟الان همه میگن عروس بدی هستی.

دو هفته قبل از اینکه بفهمم باردارم ،مادرشوهرم زنگ زد مادرم.که من پاهام مشکل داره مریض احوالم .نمیتونم بچه بیارم .خیلی به من توهین کرده بود .

من همش ۷ماه بود عروسی کرده بودم و فقط یه آرتروز زانو داشتم که چون از درد لنگ میزدم فهمیدن خواهرای شوهرم.

در کل نمی‌گم مادرشوهرش بد جنسه اما بد زبونه خیلی دلمو شکسته اشکمو در آورده .کاری بهم کرده ازش فراری بشم.

بعد از اون داستانم بهش زنگ زدم اتفاقی بدتر هرچی دلش خواست بهم گفت.

منم کلا تصمیم گرفتم نه برم خونش،نه زنگ بزنم،نه تلفنشو جواب بدم.

چند روز پیش زنگ زد چون شمارشو پاک کرده بودم حدس زدم اونه.شوهرم خونه بود مجبور شدم جواب بدم.

امروزم حدس زدم مادرشوهرمع بعد گفتم نه حتما عموعه.

حالا راست یا دروغ نمی‌دونم این دو سری که زنگ زد گفت میخواستم شماره بچه داداشمون بگیرم.

امروز یبار زنگ زد صدا نمیمود.قطع کرد.

بار دوم زنگ زد داشت صداش میومد با من حرف نمیزدا با خودش می‌گفت میخواستم شماره بچه داداشمون بگیرم.منم استرس گرفتم گفتم الان میخواد نصیحت کردن و گلایه کردن.حالا که فهمیده بچه پسره من خوب شدم؟؟

منم سریع قطع کردم چند بارم زنگ زد جواب ندادم.

از استرس اینکه چیا میخواد بگه عصبی نشم.نسبت بهش حساس شدم و از چشمم افتاده دلم نمی‌خواد همکلام بشم .روش دوباره باز بشه کم محل میکنم که بدونه دیگه مثل سابق نیستم و رو بدم.

اما عذاب وجدان گرفتم نه برای ایشون برای شوهرم😐🥲

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

کارت درسته

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر با کم کردن ارتباط باهاش  ؛آرامش داری  عذاب وجدان نداشته باش

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

اصلا جوابشونده یابده گوشیوشوهرت 

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد
من بلاکش کردم.   همسرمم بهم  حق میده‌

چزا واقعا  بعضیاشون یکارایی میکنن ادم اینجوری کنه باهاشون. 

واسه منم وااقعا لیاقت عروس خوبو نداره. بااینکه همممممه فامیلشون دایم بهش میگن پرستو خوبه تو عروسات فقط پرستو و گاهی حتی مسخره میکنن اون یکی عروساشونو .این جای افتخار‌کردن با من مشکل پیدا کرده انگار تقصیر منه  

parasoo1989@
من بلاکش کردم.   همسرمم بهم  حق میده‌

من با اینکه شوهرم می‌دونه مادرش چیکار کرده باز انتظار داره مثل سابق باشم

چزا واقعا  بعضیاشون یکارایی میکنن ادم اینجوری کنه باهاشون.  واسه منم وااقعا لیاقت عروس خو ...

دقیقا نمی‌دونم چرا خودشون عروس فراری میدن آخرم میگن مقصر اونا هستن نه ما

چزا واقعا  بعضیاشون یکارایی میکنن ادم اینجوری کنه باهاشون.  واسه منم وااقعا لیاقت عروس خو ...

دقیقا منم   از خوبی   زیادی که در حقشون کردم   دُور  برداشتن.‌منم بلاک کردم مادر و خواهرشو.  همون  باقی عروسا براشون خوبن که   میشورنشون

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
اگر با کم کردن ارتباط باهاش  ؛آرامش داری  عذاب وجدان نداشته باش

اره ارامش دارم اما میترسم بچم بدنیا بیاد .بیاد خونم بمونه🥹😭😭

اصلا عذاب وجدان نگیر 

من فکر میکردم نسل این ادمای عقب افتاده از فهم شعور تموم شده دیگه 

بهتر که خودشو به شما شناسوند تا دیگه هیچوقت باهاش صمیمی نباشی ،چون مطمئنا دو روزه دیگه یه بهانه دیگه جور میکنه برای بی احترامی کردن

خودتو بگیر تا بیشتر به حساب بیاردت و احترامتو نگه داره

دقیقا منم   از خوبی   زیادی که در حقشون کردم   دُور  برداشتن.‌منم بلاک کردم مادر ...

واااقعا . اصلا من عجیب بود برام میگفتم نه‌برام کاری کرده نه مریض داریمو کرده نه بچه داری نه شوهرداری نه‌مهمون داری  نه خونه داری  نه اسباب کشی  نه هییییچیییی درصورتیکه  واسه اون یکی عروساش انقد همه اینکارارو کرده‌ ک یبار صدای دایی شوهرم درومد .تااینحد فک کن. فک کن من جاریم دم اسباب کشیش الکی قهرمیکرد میرفت خونه باباش مادرشوهرم میرفت اسباب کشیشو میکرد. 😶😶 بعد این واسه من قیافه میگرف هی رقابت الکی میکرد حسودی میکرد‌ ک من خودم مستقلم کارامو میکنم . روم نشد بگم بهش تقصیر من چیه ک شماها  و اون یکی عروسات مشکل دارن تو جای افتخارت بامن لج میکنی حسودی میکنی. اااا. باورت نمیشه حرصش میگرف ک من خودم بچه داریمو میکنم اما اون دوتا عروسش داااایم باید یکی باشه ک بچشونو نگهداره حتی 

parasoo1989@
اصلا عذاب وجدان نگیر  من فکر میکردم نسل این ادمای عقب افتاده از فهم شعور تموم شده دیگه  ...

دارم همین کارو میکنم.هیچوقت یادم نمیره چه حرفایی بهم میزد تو خونش چطور حالمو بد میکرد .با زبون تلخش کارای خوبشو خراب می‌کنه الان برام کلی لبنیات می‌فرسته ولی حنچتی نمی‌خورم چون دلمو سیاه کرده مادرشوهرم

اصلا عذاب وجدان نگیر  من فکر میکردم نسل این ادمای عقب افتاده از فهم شعور تموم شده دیگه  ...

دقیقا جمله اخرت . منم فکر میکردم ک من خاکی باشم کمبوداشونو ب رو نیارم خانوم باشم ب قولی مسخره نکنم خیلی چیزاشونو پذیرایی کنم قشنگ تمیز ک خوششون میاد بگن به به افرین ب پسرو عروسمون و....

بعد ده سال دیدم ای واااای من وااااقعا لیاقتشو ندارن . من باید خودمو میگرفتم تااینا شاید بفهمن جوگیر نشن 

parasoo1989@