2777
2789
عنوان

بی میلی جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 5728 بازدید | 135 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خسته شدم از بس حق دادم. قبلنا زمان پریودی من میگفت حتی تحریکمم نکن چون خودتم نیاز داری و گناه داری ب ...

حق نده اون باید بترسه از این که نیاز شمارو برطرف نمیکنه تو این مورد خیلی پر رو بی پروا باش خواسته اتو بدون هیچ خجالتی بگو خودت قبلش مقدمه بچین از سرکار برگشت حرکتای س،؛:)؟ ک .؛ س؟( ی بزن …….. معاشقه خیلی مهمه با مهربونی ناز عشوه زنونه نه با دعوا وادار به رابطه کنی 

اصلااااا به جز دخول هیچ کاری واسه ار ضا شدنش نکن

خودش دست و سرمو کم کم هدایت میکنه.  من میگم بهرحال مرده نیاز داره ولی از طرفی هم اینکه نیاز منو ...

خب بهر حال زنه نیاز داره... اینم گوشه ذهنت نگه دار

بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀
چیکار کنم وقتی درخواستشه؟ من از بس بهم گفته چرا شهوتت زیاده قدرت درخواستمو از دست دادم

خب زیاد باشه . لزومی نداره پنهانش کنی .

بگو شوهرمی . دوست دارم بالا باشه شهوتم.

منم گاهی اوقات میلم بشدت بالاست و سربه سر همسرم میذارم و اونم میخنده خوشش میاد اتفاقا. 

اصلا ناراحت نشو از این واژه . چون کار خلافی انجام نمیدی که ‌.

خودت برو سمتش . اصلااااااا خجالت نکش  . شما برو . ایشونم میلش میاد 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
؟؟؟ متوجه منظورتون نمیشم.

کد نظام پزشکی 

منظورم بود 

و اینکه به صورت لینک فعال باشه بشه دسترسی به سابقه تون داشت

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن          

حق نده اون باید بترسه از این که نیاز شمارو برطرف نمیکنه تو این مورد خیلی پر رو بی پروا باش خواسته ات ...

همیشه از سر کار که میاد خستست

شب ولنتاین همه جا رو گل بارون کردم هدیه گرفتم لباس خاص پوشیدم اومد وسط هال خوابش برد! چقدر خودمو کوچیک کنم آخه

خب زیاد باشه . لزومی نداره پنهانش کنی . بگو شوهرمی . دوست دارم بالا باشه شهوتم. منم گاهی اوقات میل ...

خیلی سخته

از بس هربار سمتش رفتم با کلامش منو رنجونده دیگه دلم نمیخواد پیشقدم بشم