2777
2789
عنوان

بی میلی جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 5728 بازدید | 135 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو چرا🤣 عزیزم سایت فعلا بسته هست

هر روز رابطه میخواد خستم کرده ..

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
سرد نبودم خیلی گرم بودم اونقدر دیر به دیر واسه رابطه میومد سمتم منم کلا بیخیال شدم 

جای من باشی چی میگی . عزیزم سعی کن سرد نشی کلی مشکلات زنان و بیماری توی میانسالی میاد سراغت

کاربر قدیمیه از ۹۸ اینجام😇
چیکار کنم وقتی درخواستشه؟ من از بس بهم گفته چرا شهوتت زیاده قدرت درخواستمو از دست دادم

اون خیلی راحت خواسته ای که عرف نیست رو ازت میخواد توهم انجام میدی اما تو با گفتن اون حرف بهم میریزی؟؟ خب زیاده که زیاده، هرکسی ممکنه اینطوری باشه. ببین آنقدر به خواسته های خارج از عرف همسرت تن دادی که دچار کمبود اعتماد بنفس شدیو فک میکنی چون زنی حق نداری خواسته جنسیتو عنوان کنی که مبادا همسرت بگه شهوتت زیاده. 

بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀
نه اصلا احساس میکنم یه تابویی برای شهوت زن داره وگرنه کاملا مطمئنم که دلش فقط با خودمه

نمیدونم والا شوهر من ۲. سال ازم بزرگتره ۵۵ ساشه از دستش خسته شدم

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
چرا

هر روز رابطه میخواد خستم کرده

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
نه اصلا احساس میکنم یه تابویی برای شهوت زن داره وگرنه کاملا مطمئنم که دلش فقط با خودمه

آقایون میدونستید زنان نیاز به رابطه جنسی بیشتر دارند؟

یکی از راه‌های تأثیرگذار در ایجاد حس اعتماد به نفس در زنان رویارویی با مسائل جنسی و پراحساس از سوی مرد مورد علاقه‌شان می‌باشد

@sexologymanir

👆👆👆👆

تو این کانال تلگرام عضو شو بده شوهرتم عضو شده بلکه یکم اطلاعاتش بالا بره

از مشکلات اصلی ما ، قانع کردن ابله هاست ...!

نمیدونم والا شوهر من ۲. سال ازم بزرگتره ۵۵ ساشه از دستش خسته شدم

بیست سال

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
خودش دست و سرمو کم کم هدایت میکنه.  من میگم بهرحال مرده نیاز داره ولی از طرفی هم اینکه نیاز منو ...

استارتر داری خودت کار رو خراب میکنی 

اونکه تو ذهن تو نیست خبر نداره که 

فکر میکنه اینجوری تو هم راضی و خوشحال حتما 

تو هم مثل خودش بلش دقیقا توهم هدایت کن نشون بده تو هم چقدر لذت میبری وقتی داره کار درست انجام میده 

اونهم برای تو اورال انجام بده 

یعنی چه اینکارا 

این از خودگذشتیت باعث مشکلات به شدت زیاد تری خواهد شد 

هر چه زود تر جمعش کن

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن          

خودش دست و سرمو کم کم هدایت میکنه.  من میگم بهرحال مرده نیاز داره ولی از طرفی هم اینکه نیاز منو ...

توام اورال انجام بده اما نه در حد ارضای کامل بعدش کم کم اونو هدایت کن به موقعیتی که میخوای

بابا چرا خسته میشین خودتون لذت نمیبرین؟!!!

چرا ولی مشگل فقط تعداد دفعات نیست که ....همه چیز نرمالش خوبه

اون خیلی راحت خواسته ای که عرف نیست رو ازت میخواد توهم انجام میدی اما تو با گفتن اون حرف بهم میریزی؟ ...

نمیدونم واقعا گیج شدم و خسته

چند روزه میخوام باهاش حرف بزنم در این مورد ولی نمیدونم کار درستیه یا نه

فرصت نیست تمام مطالب را بخونم. بیماری محسوب میشه و در تخصص روانپزشکان است.

پزشک گرامی 

لینک کد نظام پزشکی رو بزن تو امضات وگرنه تعلیق میشی

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن