2777
2789
عنوان

بی میلی جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 5728 بازدید | 135 پست

همسرمنم همینه ولی من براش کاری انجام نمیدم پرو میشه اگه میخاد باهم دیگه رابطه کامل بخاد یعنی چی یکطرفه انگاربرده شم :شمام واسش انجام نده بزار بهش فشاربیاد بلکه درست بشه 

نگران فردا نباش ،چون خدا زودتر ازتو انجاست ❤❣❤
نمیدونم اعتقاد دارید یا ن ولی شما داری میگی توی دوران عقد رابطه خوبی داشتی و للان ب مشکل خوردید &nbs ...

نمیدونم

رابطه معمولیمون عالیه ها. نه بحث داریم نه هیچی خیلی با هم خوبیم ولی رابطه جنسیمون افتضاح شده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چیکار کنم وقتی درخواستشه؟ من از بس بهم گفته چرا شهوتت زیاده قدرت درخواستمو از دست دادم

یعنی چی چیکار کنم براش انجام نده مگه ببخشید شما زن خیابونی هستی که کار اونو راه بندازی بره

هر وقت گفت بگو آره اصلا شهوتم زیاده شوهر کردم که باهاش رفعش کنم اگه نمیتونی بهم بگو 

از این به بعدم اصلا براش اورال انجام نده با اینکار ارزش خودت رو پایین میاری

رابطه ج یه رابطه دو طرفه هست

از مشکلات اصلی ما ، قانع کردن ابله هاست ...!

من ۳۱ ایشون ۳۲ زمان عقد هفته ای دو بار مرتب رابطه باکیفیت داشتیم همیشه هم خودش درخواست زیاد داشت ول ...

شاید چون زمان عقد رابطه داشتید واسش لذت بخش بوده چون اولین رابطه بوده. البته همیشه اینطور نیست اما آدما باهم متفاوتند. رابطه کامل بوده تو عقد؟

بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀
خسته شدم از بس حق دادم. قبلنا زمان پریودی من میگفت حتی تحریکمم نکن چون خودتم نیاز داری و گناه داری ب ...

سرش جایی گرم نیست یا فیلم چیزی نمیبینه

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
هربار با این کار توی ذهنم دقیقا حس کسی رو دارم که داره بهش تجاوز میشه. بعد که ناراحتیمو میبینه میگه ...

دیگه اینکارو نکن وقتی حالت باهاش خوب نیست

بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀
نمیدونم رابطه معمولیمون عالیه ها. نه بحث داریم نه هیچی خیلی با هم خوبیم ولی رابطه جنسیمون افتضاح شد ...

خب همینکه اینو میگی برتم جالبه ،اگه از اول سرد بود ی چیزی ،ولی داری میگی دوران عقد مشکلی نداشتی و آدم گرمی بوده ،خیلیممم از زمان ازدواجت نگذشته که بگیم سیر شده ،خب این ی جای کار ایراد داره

تعویض کنید🤦🏼‍♀️🙊🤣🤣

اگه قابل تعویض باشه منم تعویض میکنم

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
همسرمنم همینه ولی من براش کاری انجام نمیدم پرو میشه اگه میخاد باهم دیگه رابطه کامل بخاد یعنی چی یکطر ...

خودش دست و سرمو کم کم هدایت میکنه.  من میگم بهرحال مرده نیاز داره ولی از طرفی هم اینکه نیاز منو نادیدیه میگیره خیلی آزارم میده.

فکرشو که میکنم شهوتش اتفاقا خیلیم زیاده چون با یه نوازش ساده تحریک میشه ولی نمیدونم چرا فقط برای من خستست