2777
2789
عنوان

بی میلی جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 5728 بازدید | 135 پست
چه قد خودخواهه دیگه براش انجام نده با این کار خودتو تحقیر میکنی

هربار با این کار توی ذهنم دقیقا حس کسی رو دارم که داره بهش تجاوز میشه.

بعد که ناراحتیمو میبینه میگه چرا نیازاتو نمیگی و بگی س.ک.س میخوام ولی وقتی هم با رفتارام نشون میدم که میخوام معمولا خستست و نتیجه ای حاصل نمیشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ۳۱ ایشون ۳۲ زمان عقد هفته ای دو بار مرتب رابطه باکیفیت داشتیم همیشه هم خودش درخواست زیاد داشت ول ...

درگیری ذهنی و فکری و مشغل کاری، زیاد تاثیر گذار هست

زود انزالی هم خودش باعث بی رغبتی و لذت یکطرفه بشه

من ۳۱ ایشون ۳۲ زمان عقد هفته ای دو بار مرتب رابطه باکیفیت داشتیم همیشه هم خودش درخواست زیاد داشت ول ...

مشکل از طرف شماست نه اون

اورال براش انجام میدی اونم مدام و فقط فکر اونی؟

خب اشتباه کردی زیاد

مشکل از طرف شماست نه اون اورال براش انجام میدی اونم مدام و فقط فکر اونی؟ خب اشتباه کردی زیاد

چیکار کنم وقتی درخواستشه؟ من از بس بهم گفته چرا شهوتت زیاده قدرت درخواستمو از دست دادم

گاهی اوقات پیشقدم میشدم ولی یا میگه خستم یا خوابش میبره یا به لباس یا ظاهر ایراد میگرفت منم دیگه پیش ...

کلا انگار مردا بی میل شدن انقد استرس گرفتاری و چیزای دیگه هست که باید بهشون حق داد

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن

نمیدونم اعتقاد دارید یا ن ولی شما داری میگی توی دوران عقد رابطه خوبی داشتی و للان ب مشکل خوردید  پس ی اتفاقی افتاده ،شاید کسی براتون کاری کرده ،اینو حتما چک کنید ،،ما توی فامیلمون یکی دقیقا شب عروسیش این بلا سرش اومد جوری که پسره اصلا نمیتونسته کاری بکنه ،چقد پیگیری کردن و رفتن پیش ی سیدی ،اون مشکلو حل کرده بود ،تا نگو خواستگار قبلی دختره میخاسته زندگیشونو خراب کنه

تعویض کنید🤦🏼‍♀️🙊🤣🤣

😕😐🤦

بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀
کلا انگار مردا بی میل شدن انقد استرس گرفتاری و چیزای دیگه هست که باید بهشون حق داد

خسته شدم از بس حق دادم. قبلنا زمان پریودی من میگفت حتی تحریکمم نکن چون خودتم نیاز داری و گناه داری بهت فشار بیاد ولی الان اصلا متوجه نیازای من نیست. رابطه هم که داریم کوتاه و با کمترین تحریک کردن منه

هربار با این کار توی ذهنم دقیقا حس کسی رو دارم که داره بهش تجاوز میشه. بعد که ناراحتیمو میبینه میگه ...

وااای اسی تورو خدا انجام نده براش. این که میگی حس تجاوز دست میده بهت کم کم ازش زده میشی. برای خودت ارزش قائل شو یعنی چی ارضاش می‌کنی ولی سمت تو نمیاد