2777
2789
عنوان

بی میلی جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 5728 بازدید | 135 پست
همیشه از سر کار که میاد خستست شب ولنتاین همه جا رو گل بارون کردم هدیه گرفتم لباس خاص پوشیدم اومد وس ...

خسته اس شما باید وقت شناس خوبی باشی شب جمعه بخاطر همین معروف شده ٫ یا اول صبح  بالاخره وقتش پیش میاد این بستگی به شما داره چطور مدیریت کنی

همیشه تو این موارد خودتو بذا جای دختری که میخواد مخ شوهرتو بزنه چیکار میکنه واسش؟؟ هر حرفی داری بزن ...

من خیلی دلبری میکردم ولی همیشه مسخرم میکرد. چند روز پیش از دهنش پرید گفت مرد گرفتم به جای زن. نمیدونم باید پا رو غرورم بذارم و دوباره دلبری کنم یا نه. اگه دوباره پس بزنه چی...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خسته اس شما باید وقت شناس خوبی باشی شب جمعه بخاطر همین معروف شده ٫ یا اول صبح  بالاخره وقتش پیش ...

شب جمعه هم طبق معمول خوابه. صبحای جمعه دو هفته یه بار خودش پیشقدم میشه. هفته ای که پیشقدم نمیشه رو بذنامه ریزی میکنم که خودم پیشقدم بشم ولی برای زندگیمون برنامه ریزیشو از قبل کرده و من بازم شکست میخورم. کلا فکر میکنم فقط تایمی که خودش برنامه ریزی کرده میتونیم رابطه داشته باشیم

نمیدونم واقعا گیج شدم و خسته چند روزه میخوام باهاش حرف بزنم در این مورد ولی نمیدونم کار درستیه یا ن ...

حتما درسته. بگو اولین دلیل ازدواج رابطه جنسیه. منو تو زنو شوهریم نیازامونو باید باهم برطرف کنیم من اگه نیازمو به تو نگم باید از کی درخواست کنم؟؟؟ وگرنه که هرکس واسه خودش باشه ببخشید اما می‌تونه خودارضایی کنه و تمام اما درست نیست که. پس اون تابو رو تو ذهنش بشکن بزار بدونه زن هم می‌تونه شهوت زیادی داشته باشه و با شوهرش رفعش کنه و به بیراهه نره. 

بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀
من خیلی دلبری میکردم ولی همیشه مسخرم میکرد. چند روز پیش از دهنش پرید گفت مرد گرفتم به جای زن. نمیدون ...

کلا ظرافت زنونه رو همه دوس دارن حرف زدن های ملایم ..لوندی.. منم بلد نیستم هیچکدومو و چندین بار تاحالا همسرم گفته

شما چیکار میکردی؟ به منم یاد بدی 😂😓 

ولی خب بهش بگو منظورت انجام چه کاراییه که میگی بلد نیستم

بعد اگ همونا رو گفت بگو فک میکردم خوشت نمیاد چون انجامشون دادم ولی واکنشی ازت ندیدم

من خیلی دلبری میکردم ولی همیشه مسخرم میکرد. چند روز پیش از دهنش پرید گفت مرد گرفتم به جای زن. نمیدون ...

اهان

یه کار دیگه هم اینه به هیکلت برسی

باشگاه بری و همیشه تمیز باشی و بوی خوب بدی

اهان یه کار دیگه هم اینه به هیکلت برسی باشگاه بری و همیشه تمیز باشی و بوی خوب بدی

خیلی خوش اندامم. مدام حمام میرم و کلا به ظاهر و نظافتم میرسم. خودش هم همیشه ازم تعریف میکنه میگه بوی گل میدی

عزیزم ب نظرم ایراد کار شما اینه ک چون نیازش رو برطرف میکنی دیگه سمتت نمیاد 

چون رابطه ج برای آقایون مخصوصا سخته و انرژی زیادی داره همسرتم وقتی میبینه با اسونترین راه میتونه نیازشو رفع کنه دیگه سمتت نمیاد

دوستان رتبم از آخر ۲ شده😂تیکر هدف✌️

داره ازت سواستفاده میکنه 

خودتو کوچیک میکنی و به 

خواسته اش پاسخ میدی 

اما انقدر غرور داری که خواسته خودتو مطرح نمیکنی؟ 

عجبا 

همسرت یا سواستفاده گره یا گرایش به همجنس داره 

کششی به جنس مخالف نداره 

اوایل دوبار کم بوده در حالت عادی هرشبانه روز یک یا دوبار باید میشده، نه هفته ای دوبار. 

کلا از من به تو نصیحت 

به خواسته اش توجه نکن تا به خودش زحمت بده رابطه کامل داشته باشین

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …