2777
2789
عنوان

از رفتارهای جلف خودم بدم میاد

1361 بازدید | 50 پست

سلام دوستان 

من متاهلم و بچه دارم اهل خیانت نیستم اما به شدت دوست دارم همه منو ببینن ،وقتی تو یه جمع یه مرد بگو بخند باشه سعی میکنم توجهشو به خودم جلب کنم.دلم‌میخواد بهم توجه کنن و یهم علاقه مند شن.توی دلم از این اخلاقم متنفرم.دست خودم نیست . خسته شدم از خودم

منم ازین اخلاقت متنفرم نمیدونم چی بگم😂

شاید روانشناس کمکت کنه

.تنهایی یعنی این سکانس...💔توی قسمتی از فیلم "رستگاری در شائوشنگ"، پیرمردی به اسم بروکس بعد از ۵۰ سال‌ از زندان آزاد شد، برگشت به شهرش ولی هیچی دیگه مثل قبل نبود. این آزادی براش تلخ‌تر از زندان بود.چند روز بعد مثل همیشه از خواب بیدار شد، دوش گرفت، بهترین لباسش رو پوشید، عطر مورد علاقه‌اش رو زد. رو یه چهارپایه رفت و با یه چاقو روی دیوار خونه‌اش نوشت : بروکس اینجا بود...و خودش رو از سقف همون خونه، برای همیشه رها کرد.بروکس اون جمله رو نوشت چون کسی دیگه نبود بفهمه که "من اینجا بودم..."مثل خیلی‌ از ماها که وسط شلوغ‌ترین روزا ته دلمون خالیه و منتظریم یک نفر بیاد، مارو بفهمه، پیشمون بمونه.ما هم اینجاییم.همین حالا.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه میخوای نظر دیگران رو بدونی باید بهت بگم اونی هستی که همیشه پشت سرت حرف میزنن و میگن این مشکل داره و حاضر نیستن توی جمع هاشون باشی و خوشحال نمیشن از وجودت و مردها هم نه بهت علاقه مند میشن و نه تحسینت میکنن خیلی معذرت میخوام اما میگن کرم داری و نخ میدی و بعضیاشون بدشون نمیاد یه حالی باهات بکنن اما به هیچ عنوان قبولت ندارن و حاضر نیستن دوست صمیمی زنشون باشی حتی 

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
اگه میخوای نظر دیگران رو بدونی باید بهت بگم اونی هستی که همیشه پشت سرت حرف میزنن و میگن این مشکل دار ...

کاملا درسته.چه جوری خودمو درست کنم.الان میدونم بده.ولی یه مرد میبینم جوگیر میشم

اگه میخوای نظر دیگران رو بدونی باید بهت بگم اونی هستی که همیشه پشت سرت حرف میزنن و میگن این مشکل دار ...

به نظرم ممکنه وسواس باشه چون من خودم وسواس دارم این طوری بودم هر رفتاری مو جلب توجه تلقی میکردمدچار عذاب وجدان میشدم درحالی رفتار عادی بود 

کاملا درسته.چه جوری خودمو درست کنم.الان میدونم بده.ولی یه مرد میبینم جوگیر میشم

باید بری مشاوره عزیزم شما یک اختلالی داری که باید درمان بشه 

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  

احتمالا کمبود عاطفی از طرف شوهرت داری 

حتما سعی کن با مشاور صحبت کنی 

و از طرفی هم همیشه سعی کن این دلبری و جلب توجه رو به شوهرت انجام‌بدی کم کم درست میشه 

توی جمع هم تا ازت نظر نخواستن چیزی نگو خیلی شمرده صحبت کن و کم تا عادتت بشه

احتمالا کمبود عاطفی از طرف شوهرت داری 

حتما سعی کن با مشاور صحبت کنی 

و از طرفی هم همیشه سعی کن این دلبری و جلب توجه رو به شوهرت انجام‌بدی کم کم درست میشه 

توی جمع هم تا ازت نظر نخواستن چیزی نگو خیلی شمرده صحبت کن و کم تا عادتت بشه