2777
2789
مصی اگه اینکارا رو میکردم مقصر من میشدم و حالا حق بدجانب میشد ک ابرومو بردی ی چیز بدهکارم میشدم
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط تند حرف زدم باهاش و وسایلمو گرفتم دیوونم کرده بخدا
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
منم بی اعصابم برعکس شوهرم صبوووووووووووووووووووووور

زن و شوهر باید مثل خیار و گوجه باشن تو سالاد شیرازی در عین حالی که هیچ شباهتی با هم ندارن زندگی خوشمزه ای رو درست کنن...

وااااااااا چ حرکت زشتییی
دلم میخواست بزنمشون انقد توی تل برامامانم فش نوشتم هی میگفتم بیشورن حیوونن نفهمن فک کردن نخورده ایم ولی انبار کردنش چیه ساعت ده و نیم یازده هم مهمونا براختم رفتن شامم که ندادن هیچ همش میگفتن خودیا هستن شام

زن و شوهر باید مثل خیار و گوجه باشن تو سالاد شیرازی در عین حالی که هیچ شباهتی با هم ندارن زندگی خوشمزه ای رو درست کنن...

چقدر بعضیا نظر تنگن اه ابمیوه و کیک در قبال احترامی ک بهت گذاشتن و اومدن چ ارزشی داره
نمیدونم چی بگم
بدبختی سرشناسن خیلیم سرشناسن کلی افراد سرشناس اومدن به نظرم اینا که مهمن و پولدارخسیسن و گدا جم کنن خاک برسرا

شقایق خواستم بگم بعضیا واقعا بیشورن تو تنها نیستی

یعنی وقتی شوهرم گفت من یه خرماهم نخوردم هنگ کردممممممممممم اخه طرف تو شهرستان مرده اینا توی این شهر خواستن برای احترام یه مسجد ختم خونی شه همین اون خوراکیا برا 7طرفم نیست دوتا ماشین خوراکی برگردوند خونه پرپر از عصبانیت میگفتم حیف یاسینی که برات خوندم