2777
2789
خواهرزادش با باباش امروز صبح رفتن اونجا پیش شوهرم بعد بابای اون بچه داشته برمیگشته شوهرم بهم میگه پس محمد بمونه غروب بابا ومامانش دوباره باهم میان ویلا میبرنش بچه هم اونجا میمونه پیش شوهرم بعد من خونه بودم حالا خواهرشوهرم غروب برنمیگرده ویلا بچش اونجا موندگار میشه شوهرم بهم گفت تو بیا دنبال بچه ببرتش خونشون بعد دوباره خودت برگرد حالا فکر کن فاصله بابل تا بابلسر نیم ساعته من کلی غر زدم اخر قبول کردم ک برم
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد فامیلمون دید تنهام گفت من باهات میام بچه رو ک برگردوندی منم میرم خونم و تو تنها برو بابلسر حالا منه احمق با فامیلمون از اینجا میریم بابلسر ساعت یازده شب بود شوهرم میگه دیر اومدی بچه خوابید نباید بیدارش کنی حالا برو فامیلمون رو برسون دوباره بابل خودت باز برگرد بیا منم گفتم مسخرت نیستم راننده اژانس فک و فامیلتم نیستم وسایلمو جمع کردم اومدم😏
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
اونم هرچی صدا زد و زنگ و منت کشی و اینا منم خودمو زدم به کرررر بودن تازحالا انقد مسخره کسی نشدم اونم چی ی الف بچه
ولی بعدش اومد معذرت خواهی کن بگو که واقعا اعصابمو خورد کردی که هم عذر خواستی هم ناراحتی شدت عصبانیتت و بیان کردی

زن و شوهر باید مثل خیار و گوجه باشن تو سالاد شیرازی در عین حالی که هیچ شباهتی با هم ندارن زندگی خوشمزه ای رو درست کنن...

دریا تو بودی عصبی نمیسدی؟ خب خیلی کارش زشت بود همه چی بکنار دامادش اجازه میده ک زنش ساعت دوازده تو جاده های ساحلی بگرده ک حالا من بخاطر بچشون اون ساعت باید تنها باشم تو خیابون😐درسته ماشین شخصی بود ولی بازم حرکت درستی نیست
اصلا دلم میخواست از اون بالا بندازمشون پایین😐
هی دارم براش😏
ولی خواهرشوهرت خودش باید بچشو میبرد واقعا حرصم داره

زن و شوهر باید مثل خیار و گوجه باشن تو سالاد شیرازی در عین حالی که هیچ شباهتی با هم ندارن زندگی خوشمزه ای رو درست کنن...

من ازش معذرت خواهی کنم؟؟؟؟عمرااااا
خخخخ مصی
دریا حلاله نگران نباش😏 اه اه اینا دیگه کین گیرشون افتادیم ما