بار اول نبوده من ی سقط داشتم ب هیچ عنوان هم بچه نمیخوام حالا بیاد و باردار شم دیگه راه برگشت ندارم
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکردهیم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
دریا الکی به خودت صرر نزن ال دی نخور تو پیری اثراتش نمایان میشه خب کسی ک خربزه میخوره پای لرزشم میشینه نمیشه ک همه جوره مرد ازاد باشه بعد ما بخاطرشون قرص بخوریم حالا پیرم شدیم اعصابمون ضعیف شه
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکردهیم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
ایودی برای کسایی ک بچه ندارن نمیزارن😕 شوهر من بخاطر این چیزا کلیشم میفروشه میده بخاطر سلامت زنانگیم هرکاری میکنه😂 میگه اخه زندگی پایداریش ب همین روابطه😕