چقدرم از تین اخلاقش سو استفاده کردم من خدا منو ببخشه الکی ناز میکنم میگم کیستم درد میکنه نمیتونم کار کنمالبته ی وقتایی واقعا درد دارم واقعاااا
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکردهیم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکردهیم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
دوباره بیدارشدممممم.خخخخخ بچه ها من امپول سه ماهه زدم ده روز خونریزی افتادم . دیگه بچه نمیخوام فعلا تا ده سال.....میترسم دوباره حامله شم اخه دومی ناخاسته بیده بود
همیشه توبدترین شرایط به این فکر کن🤔 میتونست بدتر از این شه😲😲 بعد به این نتیجه میرسی که خدا زیر نظرت داره و میبینت.😗..اینطوری غم به دلت نمیاد😊...خدااااایا شکرت که خونم دود نشد بره هوا😥😥.....خدا جونم توکل کردم فقط فقط به خودت و توسل به ائمه😍😍😍
بچه ها طبیعی ریسکش بالاستا ما دوسا طبیعی بودولی خب یهو ناغافل گرفت
همیشه توبدترین شرایط به این فکر کن🤔 میتونست بدتر از این شه😲😲 بعد به این نتیجه میرسی که خدا زیر نظرت داره و میبینت.😗..اینطوری غم به دلت نمیاد😊...خدااااایا شکرت که خونم دود نشد بره هوا😥😥.....خدا جونم توکل کردم فقط فقط به خودت و توسل به ائمه😍😍😍
هستی بهت حق میدم منم این نوع رابطه رو نمیتونم درک کنم و باهاش کنار بیام خیلی برام سخته که (ببخشید اینجوری میگم )بدنی رو ک این همه سال پاک نگه داشتم واسه ی نفر حالا همون ادم بیاد اون التی ک کرده تو تن یه زن اجنوی باز بیاد بزاره تو تن من وااای اصلا برام قابل درک نیست