2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه دینا سر دکترم مطمینم خداروشکر مشکل تنفسی نداشته مریضاش خودم نمیخوام شبیه عملیا بشه میخوام فقط قوزش بره قوس فوق العاده ملایم

زن و شوهر باید مثل خیار و گوجه باشن تو سالاد شیرازی در عین حالی که هیچ شباهتی با هم ندارن زندگی خوشمزه ای رو درست کنن...

http://uupload.ir/files/8vak_img_20170412_041624.jpg
همیشه توبدترین شرایط به این فکر کن🤔 میتونست بدتر از این شه😲😲 بعد به این نتیجه میرسی که خدا زیر نظرت داره و میبینت.😗..اینطوری غم به دلت نمیاد😊...خدااااایا شکرت که خونم دود نشد بره هوا😥😥.....خدا جونم توکل کردم فقط فقط به خودت و توسل به ائمه😍😍😍
خخخخخخخ مسی من یادمه تو ارایشگاه غر میزدم میخواستم گریه کنم زشت شدم همشون قیافه ها اینجوری که اشکم نیاد وای مامان و مادرشوهرم باصلوات اومدن ارایشگاه از ترسشون رفتن سراغ یه عروس دیکه فک کردن اونم انگارقیافش بد شده بوده اخرش که دیدنم انقدر تعریف کردن خلاصه میگم توهمه قیافت خوب شده بود من موهات و دوست داشتم مخصوصا جلوشو

زن و شوهر باید مثل خیار و گوجه باشن تو سالاد شیرازی در عین حالی که هیچ شباهتی با هم ندارن زندگی خوشمزه ای رو درست کنن...

هستی شبیه کوردایی خب.منم حدس میزدم.کوردا همشون خوشگلن
و خداوند بهترینها را با "ب"شروع کرد بهترین کلمه بسم الله بهترین نمره بیست بهترین مکان بهشت بهترین فصل بهار بهترین حس بینایی و بهترین هدیه 💋
هستی جون گفتم دیگه گفتم کردها خوشگلن و صورت پهنی دارن

مرسی دریا چشمات قشنگ میبینن ولی واسه من فقط نظر خودم نبود همه میگفتن بد شدی. دختر داییم که گفت دیدمت نشناختمت این چه آرایشگری بود
پیمانی که در طوفان با خــــــــــدا می بندی، در آرامش فراموش نکن!🙂
من صورت پهنو دوست دارم البته نه اونا که شبیه افغانی ها هستن ولی این تیپ صورتا جذابن برای من

ممنون چند باره که عکس میزارم همه میفهمن کوردم یعنی چهرم انقد اصیله😁
دلم به تو قرص است معبود مهربان من ❤تو رو خدا برای حاجتم یه صلوات بفرستین خدا کنه به هرچی میخواین برسین
مسی حسودی کرده مطمین باش وگرنه اکثرا تغییر میکنن تو عروسیشون دیگه همین فامیل به بچه منم رحم نمیکنن طوری که منم باور کردم

من دوست داشتم کورد بودم😕
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊