2777
2789
دریا حاالا بینی رو بررسی کن
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا احساس خوشگلی ندارم مطلقا همشم غر میزنم ایراد میگیرم شوهرم خل شده از دستم
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
شقایق خیلی نازی.چشات منو یادعسل بدیعی انداخت
و خداوند بهترینها را با "ب"شروع کرد بهترین کلمه بسم الله بهترین نمره بیست بهترین مکان بهشت بهترین فصل بهار بهترین حس بینایی و بهترین هدیه 💋
مرسی دریا و نازنین❤️
مرسی چکاوک تا حالا دقت نکرده بودم🤔
بیا بینیت که شکل هم نباشه مهم اینه هرجفت شوهرامونو خل کردیم اخه دیدم بینیت یه کوچولو تو اون عکس اولیه قوز داشت برا همین گفتم

زن و شوهر باید مثل خیار و گوجه باشن تو سالاد شیرازی در عین حالی که هیچ شباهتی با هم ندارن زندگی خوشمزه ای رو درست کنن...

خوابم نمیبره.امروز حموم نرفتم دارم ازگرما خفه میشم
و خداوند بهترینها را با "ب"شروع کرد بهترین کلمه بسم الله بهترین نمره بیست بهترین مکان بهشت بهترین فصل بهار بهترین حس بینایی و بهترین هدیه 💋
نه سامیت جان من اصلا ناراحت نشدم... فقط نگرانیم این بود شما شوخی منو جدی بگیری... ببخشید حتما من نابجا شوخی کردم حق داری هنوز به روحیات هم اشنا نیستیم
خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.
دریا اتفاقا ی قوز ریزی داره ولی از رو ب رو مشخص نیست از نیم رخ هم زمانی ک صورتم لاغر میشه مشخصه😂 اون عکس مجردی ک فرستادمم اگه دقت کنی چشمام قرمز بود مامانم گوشیمو گرفته بود واسه سوهرم گریه میکردم دخترخالم عکس مینداخت😂خیلی لاغر شده بودم از غصه