2821
2789
با شیر خودم خیلی کم ادرار میکنه ادرار هم غلیظ و زرد میشه. یعنی شیرم کمه؟ 

فکرنکنم چون شیرمادروشیرخشک ساختارش فرق داره این مدلیه اگه بچت گرسنه بمونه خب تابلوئه اصلا گریه میکنه یاهمش میخواد یه چیزیو بکنه تودهنش

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکرنکنم چون شیرمادروشیرخشک ساختارش فرق داره این مدلیه اگه بچت گرسنه بمونه خب تابلوئه اصلا گریه میکنه ...

مثلا دیشب از ساعت 12، 5 بار بیدار شده و هی بهش شیر دادم دیگه ساعت 5 صبح توی خواب بهش شیر خشک دادم تا الان گرفته خوابیده بیدار هم نشده، خیلی خوابش کمه

بچه من همه چی رو میخواد دهن بذاره یعنی گشنه ست؟

نه لزوما اون اقتضای سنشه کلا بچه گرسنه باشه خیلی نق میزنه خب واینکه خودسینه معلومه شیرداره یاخالیه 

عزیزم، نه توی این سن همه چیز رو می‌برند سمت دهنشون

بعضی وقتا با جیغ این کار رو میکنه فک میکنم گشنست. البته ۴ ماهگی بردم بهداشت گقت وزنش خوبه. حالا ۷ فروردین باید ببرم واکسن ۶ ماهگی داره

مثلا دیشب از ساعت 12، 5 بار بیدار شده و هی بهش شیر دادم دیگه ساعت 5 صبح توی خواب بهش شیر خشک دادم تا ...

منم به پسرم یه مدت شیرخشک دادم کلا باشیرخشک خیلی راحتترمیخوابید الان که گفتی یادم اومدچه چالشایی باهاش داشتم🤦‍♂️

بعضی وقتا با جیغ این کار رو میکنه فک میکنم گشنست. البته ۴ ماهگی بردم بهداشت گقت وزنش خوبه. حالا ۷ فر ...

پسرمن وزنش خیلی پایینه نمیدونم چیکارکنم ۱۷ ماهشه ۱۰ کیلوئه

بعضی وقتا با جیغ این کار رو میکنه فک میکنم گشنست. البته ۴ ماهگی بردم بهداشت گقت وزنش خوبه. حالا ۷ فر ...

به سلامتی عزیز. 

بچه ی من تازگیا همه چیز رو می‌گذاره دهنش دیروز دیدم یه تیکه پاکت  پلاستیک  توی دهنشه دیگه مردم و زنده شدم. 

پسرمن وزنش خیلی پایینه نمیدونم چیکارکنم ۱۷ ماهشه ۱۰ کیلوئه

اگه بد غذا هست غذای سفره بده بهش بچه ها این غذاها رو بیشتر دوست دارند. 

سویق برنج هم شنیدم باعث افزایش وزن میشه ولی من تا به حال استفاده نکردم، سویق گندم برای قدش خوبه. 

اگه بد غذا هست غذای سفره بده بهش بچه ها این غذاها رو بیشتر دوست دارند.  سویق برنج هم شنیدم باع ...

اصلا بدغذانیست یکسره درحال خوردنه ولی معلوم نی کجامیرم دکترم بردم آزمایش خون ومدفوع وادار وهمه چی دادگفت فقط یکم کمبوداهن داره باید دوبرابر بدی اهنشو وگرنه هیچیش نیست خیلی اعصابم خورده دنیااومدنی ۳۷۰۰ بود بعداون کلی بستری شد واینا دیگه چاق نمیشه