2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم نی نیم ۵ ماه نیمشه شیر خودمو میدم .ولی روزه نگرفتم مگه باید بگیریم؟ من شیر میدم ضعف میکنم 

آخه من شیر کمکی هم میدم، برام سوال بود که باید بگیرم یا نه. 

البته قبلا روزی 4 یا 5 بار شیر خشک می‌خورد ولی الان نمیخوره همین هم به زور توی خواب بهش میدم اگر هم ندهم با شیر خودم ادرار نمیکنه

سلام عزیزم 

از دکتر بچه یا بهداشت بپرس بچه کمبود وزن داره یا نه 

اگه مشکل نداره امتحان کن ببین وقتایی که روزه میگیری خیلی اذیت نمیشه بگیر 

من بچه م هشت ماهه بود خیلی دوست داشتم روزه بگیرم دکتر گفت بچه ضعیفه  روز اول گرفتم خیلی بی تابی کرد علی رغم میلم اون سال روزه نگرفتم 

در کل خودت باید تشخیص بدی کسی نمی تونه بگه بگیر یا نگیر 

پسرمن پارسال شیش ماهه بود شیر خودمومیدادم ولی روزه گرفتم امسالم بایدببینم چی پیش میاد همه چی به آدمش بستگی داره اگه شیرت کم میشه بچه گرسنه یممونه یاخودت اذیت میشی گناهم داره بگیری حتی

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
پسرمن پارسال شیش ماهه بود شیر خودمومیدادم ولی روزه گرفتم امسالم بایدببینم چی پیش میاد همه چی به آدمش ...

با شیر خودم خیلی کم ادرار میکنه ادرار هم غلیظ و زرد میشه. یعنی شیرم کمه؟ 

سلام عزیزم 

از دکتر بچه یا بهداشت بپرس بچه کمبود وزن داره یا نه 

اگه مشکل نداره امتحان کن ببین وقتایی که روزه میگیری خیلی اذیت نمیشه بگیر 

من بچه م هشت ماهه بود خیلی دوست داشتم روزه بگیرم دکتر گفت بچه ضعیفه  روز اول گرفتم خیلی بی تابی کرد علی رغم میلم اون سال روزه نگرفتم 

در کل خودت باید تشخیص بدی کسی نمی تونه بگه بگیر یا نگیر 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز