2777
2789
عنوان

خاطرات ماه رمضونی +۳۰

283 بازدید | 18 پست

چقدر دلم واسه ماه رمضون بچگی تنگ شده 

اون موقع تو زمستون بود من وخواهرم میرفتیم حیاط وضو می‌گرفتیم بدو بدو میومدیم تو رختخواب بابا میخوابیدیم 🥰😍

سحری کره وعسل می‌خوردیم مزه ای که هیچ وقت تکرار نشد 

سریالا چه خوب بودن 🤭🥲🤗

از مدرسه گشنه میومدیم بوی آش رشته ،ونون تازه خونه رو پر کرده بود تا خرتناق میخوردیم ونای بلند شدن نداشتیم 

دلم میخواد یه بار دیگه برگردم به روزایی که غصه ام امتحان علوم فردابود 🥲🥲

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

عزیزم 🥰

بابام خدابیامرز با پاش میزن به کف پامون 

پاشین سحر شد 

بعد خوابالو میومدیم سر سفره 

همیشه اون موقع ها مامانم سالاد کاهو میذاشت با غذا 

فقط اون سالاد کاهو اول صبح چقدر میچسبید 

بعد چایی با قند میخوردیم خیلی کیف میداد 

برا افطار تا الله اکبر میگفتن بابام میخورد 

میگفت از الله اکبر سحر تا الله اکبر افطار درسته 😭🥰😅

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

یادمه هرروزی رو که روزه کله گنجشکی می‌گرفتیم  قشنگ چند برابرش میکردیم برای عموها و عمه ها تعریف ...

آره یادته نمی ذاشتن روزه بگیریم چقدر اصرار میکردیم

میگفتن کله گنجشکی بگیر 

آره یادته نمی ذاشتن روزه بگیریم چقدر اصرار میکردیم میگفتن کله گنجشکی بگیر 

ولی خاطره شما منو بفکر واداشت

دقیقا چرا کره عسل هامون طعم کره عسل های اون زمانو نمیده،🥺

خودت بودن جسارت می خواهد و من خیلی جسورم!
عزیزم 🥰 بابام خدابیامرز با پاش میزن به کف پامون  پاشین سحر شد  بعد خوابالو میومدیم ...

آخی ...

خدا بیامرزه پدرتونو 

آدما چه زود میرن و خاطره کارای قشنگشون میمونه تا ابد 

ثواب کار خوب شما به ایشونم میرسه 

نمیذاشتن روزه بگیریم ولی وقتی مامان بابام واسه سحری بیدار میشدن برای ماهم غذا درست می‌کرد واسه سحر چون هممون بیدار می‌شدیم وحتی روزه هم نداشتیم حس تکرار نشدنی داشت

بوی غذا و لحظه سحر دور هم

اگر دیدی فقط یک لحظه دعا کن مشکل ۱۲ سالم حلبشه❤️

ولی خاطره شما منو بفکر واداشت دقیقا چرا کره عسل هامون طعم کره عسل های اون زمانو نمیده،🥺

انگار وقتی بابا مامانامون چیزی درست میکردن مزه اش فرق می‌کرد 

شاید وجود بابا به کره عسل طعم میداد 

دست مامان آش رشته رو خوشمزه میکرد

خاطراتم زنده شد🥰

وقتی بدو بدو میومدیم،از شدت سرما دست می‌چسبید به دستگیره در،یهو متوقف می‌شدیم.انگار سرعت گیر بود.😂

هیچوقت یاد ندارم بعد سحر خوابیده باشیم.ظرفای سحر رو میشستیم،میگفتیم مامان گناهداره،فردا اذیت میشه.بعدم تا ۷که بریم مدرسه،نوبتی مفاتیح میخوندیم،بعدم درسامونو مرور میکردیم و می‌رفتیم.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمی‌پرستن😆

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز