2777
2789

خیلی دوسش داشتم یه مدت جدا شده بودیم اما حس کردم انگار داره دلش تنگ میشه یکی دوبار حرف زدیم حیلی خوب بود مرتب استوریامو لایک میکرد اما یدفه دیگه لایک نمیکرد و کم کم‌متوجه شدم رفته تو رابطه و ... خیلی حالم بده دارم ب مرگ فک میکنم هرکار میکنم آروم نمیشم. الان با عشق جدیدش حالش خوب من داغون یذره امید داشتم برگرده هم ازم گرفته شد 

بیخیال بابا به فکر خودت باش گفتنش راحته ولی تمام سعیتو بکن  که تمرکزت روی خودت و اهدافت باشه

برام دعا کنید حال دلم خوب نیست    یه مدت نیستم  با خبرهای خوب برمیگردم منتظر تاپیک دستاوردای امسالم باشید❤️ دختر متفاوتیم چون زندگیم براساسی چیدم و خواهم چید که حسرتی نداشته باشم سعی میکنم تصمیمات درستی بگیرم و انتخابام عقلانی باشه من جونمم میدم تا خانواده ازم راضی باشن چون بهترین حامیم بودن و لطفشون ازم دریغ نکردن  من عقیده دارم زن ها باید خیلی قوی باشن به اندامشون برسن درآمد داشته باشن و از لحاظ عاطفی وابسته نباشن درتلاشم از این جهت به خودم و همنوعم کمک کنم حالا روشن شد چرا متفاوتم😂😉

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جواب به اولین قسمت مطلبت:یه حس خیلی بی خود و 

خودخواهانه ک بعدش فهمیدم چقد خنده دارم بوده،،،میدونی چیه اصن؟؟؟

لطفا منو با هـ๛ولــآی سایت اشتباه نگیر،،،فاصله تو🚫حفظ کن آسیب نبینی🔚تمام

بعد از علاقه های یک طرفه بی ثمر تصمیم گرفتم علاقمند نشم و فقط به خودم فکر کنم هر کس اومد اومد نیومد ...

با این حس ک الان کنار یکی دیگس اونوودوسداره چیکار کنم خیلی زجر میکشم

حتی نمیتونم از جام پاشم 

مجبوری کنار بیای چون حقیقته دیگه حتی برگرده هم تونباید قبولش کن  همینقدر قوی باش

برام دعا کنید حال دلم خوب نیست    یه مدت نیستم  با خبرهای خوب برمیگردم منتظر تاپیک دستاوردای امسالم باشید❤️ دختر متفاوتیم چون زندگیم براساسی چیدم و خواهم چید که حسرتی نداشته باشم سعی میکنم تصمیمات درستی بگیرم و انتخابام عقلانی باشه من جونمم میدم تا خانواده ازم راضی باشن چون بهترین حامیم بودن و لطفشون ازم دریغ نکردن  من عقیده دارم زن ها باید خیلی قوی باشن به اندامشون برسن درآمد داشته باشن و از لحاظ عاطفی وابسته نباشن درتلاشم از این جهت به خودم و همنوعم کمک کنم حالا روشن شد چرا متفاوتم😂😉
فقد برا من بد بوده الان برا اون  دختره خوبه حتما😣

عزیزم کسی که با تو اینکارو کرد مطمئن باش چندوقت دیگه با این دختره هم همینکارو میکنه بعد داری بهش میگی عشقت؟

عشق خیلی مقدسه اسم این لاشیارو نزارید عشق

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

مطمن باش پسر خوبی نبوده و به اون زن هم خوش نمی‌گذره فقط ظاهرشون خوبه و تصمیم بگیر به زندگی بقیه فکر نکن که خوبن بدن یا خوشن روی خودت تمرکز کن برقص بخند سفر برو من دختری نبودم که اهل دوستی باشم اما تو زندگی بهرحال علاقه ایجاد شد اما بی نتیجه آدم نباید خودش رو واسه یکی داغون کنه تازه بعدش آدمهای بهتر دیدم بعد هر شکست بزار کسی که دوست داره خودش بیاد دنبالش نرو

چی؟؟

اونی ک قراره مال من بشه بلاخره میشه(ノ_・、)حالا شاید ی چیزایی پیش بیاد ک ظاهر امر برعکسشو نشون بده،ولی آخرش مال خودمه،،،این از این،بعدشم خودتو صرف آدمای بی احساس نکن>البته ببخشیدا<ولی اونی ک موند باهات لایک اون که رفت     دوبله لایک بده بهش،چون زحمتو زودترو به موقع تر کم کرده از زندگیت،ب دلتم یاد بده زود نشکنه چون حیفه دل به بعضیا دادن تو این زمونه  بازم معذرت اگه تند حرفیدم  

لطفا منو با هـ๛ولــآی سایت اشتباه نگیر،،،فاصله تو🚫حفظ کن آسیب نبینی🔚تمام

تو الان از کجا مطمعنی اونو دوست داره حالا 

فرض که داشته باشه تو چه کاری از دستت بر میاد ؟

بعد مگه تنها پسر زمین همین بوده تو وارد رابطه میشی تا طرفتو بشناسی تا اگه خوب بود ادامه بدید ازدواج کنید و.. پس این پسر مناسب تو نبود و رابطه رو تموم کردی لایک کردنم نشونه ی عشق نیست استوری کلی دختر رو ممکنه لایک کنه