2777
2789
عنوان

مدیر مدرسه

761 بازدید | 45 پست

دوستان پریروز ب من از مدرسه ی پسرم ز زدن ک فورن برم مدرسه.وقتی رسیدم دیدم صورت پسرم زخمیه بالای بینیش ی زخم عمیق داره و بینیش کبوده.اونجا بهم گفتن پسرم داشته میدویده ی پسر بچه ی دیگه پاشو گرفته جلوی پای پسر من و پسرم افتاده.وقتی ب مدیر گفتم کی جوابگوعه با یه لحن خ بدی با من صحبت کرد الان من کجا میتونم شاکی باشم؟مبخوام بیشتر این مدیر بی ادب تنبیه بشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بايد از شر خرها علاوه بر نقد كردن چك و پس گرفتن پول در ادب كردن مدير و ناظم مدرسه هم استفاده كرد . 2 تا گردن كلفت پيدا كنيم پول بديم بهشون يه كتك حسابي به مدير بزنن . 

بايد از شر خرها علاوه بر نقد كردن چك و پس گرفتن پول از ادب كردن مدير و ناظم مدرسه هم استفاده كرد . 2 ...

مدیر چیه بابا بره پزشکی قانونی دیه بینی رو از اون طرف میگیرن وقتی ۹۰ میلیون پیاده شد اونوقت مدیرم میسوزه

✊🏻🇮🇷

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز