2777
2789
عنوان

مدیر مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 45 پست

حالا فک کردی بری اموزش پرورش طرف اونو ب شما میدن فقط بیشتر با بچه ات لج میفتن . متاسفانه تو خییلی از مدارس این اتفاقا میفته ک هیچکس پشت دانش اموز و خانوادش نیس مگه اینکه مدیر یا معلم، دانش اموز رو در حدمرگ بزنن ک رسانه ای شع مث چند روز پیش. خاک توسرشون   بخدا ازبچه دارشدن ورفتن بچه تو این مدرسه ها با مهلمای عقده ای وحشت دارم.....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب خدارو شکر  . ولی خیلی زخمش بدجوره

بله بد جوره و حس میکنم جاش هم میمونه.مدیر بی تربیتشون وقتی گفتم کی جوابگوعه گف اگر فکر میکنی از این زخم چیزی گیرت میاد سخت در اشتباهی

واسه زخمش ترمیم کننده بگیر که زود خوب شه پاش بشکنه الهی بعضی بچه ها واقعا تربیت ندارن 

چند روز پیشا یه بچه ایی اب قمقمه ششو خالی کرد تو کیف بچم کتاباش  و کیفش خیس بود با پلاستیک کتاباشو اورد خونه 

بله بد جوره و حس میکنم جاش هم میمونه.مدیر بی تربیتشون وقتی گفتم کی جوابگوعه گف اگر فکر میکنی از این ...

میگفتی مگه اومدم ک چیزی گیرم بیاد  بچه خودتم بود همین حرفو میزدی  چقد بیشعورن این آدمای بیسواد  کثافت. واسه اینجور چیزا بذار همسرت بره مدرسه  از مردا بیشتر حساب میبرن متاسفانه

میگفتی مگه اومدم ک چیزی گیرم بیاد  بچه خودتم بود همین حرفو میزدی  چقد بیشعورن این آدمای بی ...

همین واقن....پدرش سرکار واسه مردم کار می‌کنه اجازه نداره بیاد بیرون