2777
2789
عنوان

روزه ای؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1036 بازدید | 81 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله باردار هم هستم می‌خوام ببینم میکشم یا نه اگر نتونستم دیگه مجبورم بشکنمش فعلا بیدارم که بتونم تا ...

عزیز دلم اشتباه منو نکن شاید خودت تحمل کنی وبتونی روزهه تو کامل بگیری ولی به نی نی صدمه میزنی 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

بله خداروشکر بعد سه سال تونستم دوباره روزه بگیرم یکسالش که درگیر کرونا بودم دوسال هم شیردهی داشتم و امسال کلی ذوق دارم برا رمضون😍

مشاور خانواده👨‍👩‍👦‍👦( اختلافات زوجین،همسرداری،فردی،کودک)ومشاوره حقوقی⚖ در حوزه خانواده(طلاق_مهریه_نفقه_جهیزیه_حضانت_ولایت_قیمومت_نسب_ارث و دیگر مسائل مربوط به حوزه خانواده)مشاوره بصورت آنلاین یعنی چت و ویس در تمامی پیامرسان ها(✅تلگرام_✅واتساپ_✅روبیکا_✅ایتا_سروش✅_بله_✅گپ_✅آیگپ_✅ایمو)📱📞شماره همراه:09199541937.......آیدی در تلگرام و اینستاگرام:       moshavere_onlineee........آیدی در سایر پیامرسان ها: moshavere_onlinee                         حق المشاوره جلسه یکساعته مشاوره خانواده بصورت تلفنی👨‍👩‍👦‍👦: ۱۹۷تومن        حق المشاوره جلسه سی دقیقه ای مشاوره خانواده بصورت تلفنی👨‍👩‍👦‍👦۱۷۹تومن    حق المشاوره جلسه یکساعته خانواده بصورت آنلاین(ویس و چت)۱۷۹تومن و حق المشاوره تایم نیم ساعته مشاوره بصورت آنلاین:۱۵۹تومن و حق المشاوره جلسه ۱۵ دقیقه ای مشاوره حقوقی⚖ ۱۵۰......تنظیم انواع دادخواست،لایحه،اظهار نامه فقط۲۰۰  تومن......👈پیج اینستاگرام که هرروز کلی نکات آموزشی همراه با روزمرگی هام رو براتون میذارم+ هایلایت رضایتمندی ها و واریزی ها😍:moshavere.onlineee            

امروز  روز اول ماه رمضان یا روز دوم

اول 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
بله  یه سوال من شب نمی خوابم چون اگه بخوابم برای سحری خواب میمونم  اگه ککل بعد از ظهر رو ...

اره بابا مشکلی نیست که 

بذار قضیه خواهرم رو بگم طفلک سه شبانه روز بیدار بود پای کارش روزی یکی دو ساعت می‌خوابید فقط

دیگه روز سوم کارش تموم شد بعد اذان صبح خوابید تا افطار بیدار نشد هیچ تا سحری فرداییش هم بیدار نشد دو دقیقه مونده به اذان صبح بیدار شد اب خورد اذان گفت اگر بدون افطار وارد روز بعد میشد روزه ش باطل میشد 🤪

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

بله باردار هم هستم می‌خوام ببینم میکشم یا نه اگر نتونستم دیگه مجبورم بشکنمش فعلا بیدارم که بتونم تا ...

عزیزدلم قبول باشه....برا نی نی ضرر نداره اما خودت آسیب میبینی بنیه ات ضعیف میشه

مشاور خانواده👨‍👩‍👦‍👦( اختلافات زوجین،همسرداری،فردی،کودک)ومشاوره حقوقی⚖ در حوزه خانواده(طلاق_مهریه_نفقه_جهیزیه_حضانت_ولایت_قیمومت_نسب_ارث و دیگر مسائل مربوط به حوزه خانواده)مشاوره بصورت آنلاین یعنی چت و ویس در تمامی پیامرسان ها(✅تلگرام_✅واتساپ_✅روبیکا_✅ایتا_سروش✅_بله_✅گپ_✅آیگپ_✅ایمو)📱📞شماره همراه:09199541937.......آیدی در تلگرام و اینستاگرام:       moshavere_onlineee........آیدی در سایر پیامرسان ها: moshavere_onlinee                         حق المشاوره جلسه یکساعته مشاوره خانواده بصورت تلفنی👨‍👩‍👦‍👦: ۱۹۷تومن        حق المشاوره جلسه سی دقیقه ای مشاوره خانواده بصورت تلفنی👨‍👩‍👦‍👦۱۷۹تومن    حق المشاوره جلسه یکساعته خانواده بصورت آنلاین(ویس و چت)۱۷۹تومن و حق المشاوره تایم نیم ساعته مشاوره بصورت آنلاین:۱۵۹تومن و حق المشاوره جلسه ۱۵ دقیقه ای مشاوره حقوقی⚖ ۱۵۰......تنظیم انواع دادخواست،لایحه،اظهار نامه فقط۲۰۰  تومن......👈پیج اینستاگرام که هرروز کلی نکات آموزشی همراه با روزمرگی هام رو براتون میذارم+ هایلایت رضایتمندی ها و واریزی ها😍:moshavere.onlineee